haberci
Efsanevi Üye

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde trafikte yaşanan olay sonucu darp edilen oyuncu Mehmet Akif Akdeniz, hayatta kalmayı şans eseri başardığını belirtti. TEM Otoyolu'nda meydana gelen olayda, tır ile Akdeniz'in arabası arasında yaşanan kavga sonrasında genç oyuncu yaralandı. Akdeniz, olayın ardından sosyal medya hesabından yaşadıklarını paylaşarak tepkisini dile getirdi.
Olay, TEM Otoyolu'nun Ankara istikameti Gebze ilçesi Sultan Orhan Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Seyir halindeki tır, oyuncu Mehmet Akif Akdeniz'in arabasını sıkıştırıp kırdı. Akdeniz'in polise şikayetçi olacağını söylemesinin ardından çıkan tartışma sonucunda genç oyuncu darp edildi. Çevredekilerin müdahalesiyle kavga sonlandırıldı ve yaralanan Akdeniz hastaneye kaldırıldı.
Mehmet Akif Akdeniz, yaşadığı olayı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşarak, "Bir kamyoncu beni sıkıştırıp korkutmaya çalıştı, ardından beni darp ettiler. Başka bir kamyoncu araya girmeseydi belki de hayatta olmazdım" ifadelerini kullandı. Olayı hafife alan ve saldırıyı destekleyen kişilere de tepki gösteren Akdeniz, benzer zihniyetteki insanların şiddeti normalleştirdiğini belirtti.
Akdeniz'in sağlık durumu hakkında bilgi verirken, boynundaki ağrı ve bulanık gören sağ gözüne dikkat çekti. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ise olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve tarafların ifadelerinin alındığını duyurdu. Gebze ilçesinde yaşanan olay, trafikte yaşanan gerginliklerin ne kadar tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.