Modoratör
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Tranquilo ne alaka abi?
Survivor Berkan oyun sonrası sevincini yaşarken İspanyolca’da “sessiz” demek olan “tranquilo” kelimesini kullandı. Acun Ilıcalı, Berkan’dan tranquilo’nun anlamını sordu. Oyunun heyecanını yaşayan Berkan ise Acun’a yanıt olarak “Abi 9-8 skor. Herkes sakin olsun diyorum.Tranquilo Babako ne demek?
Tranquilo Babako ne demek?Tranquilo, İspanyolca bir kelime olup Türkçesi “sakin” demektir. Babako tranquilo ne demek? Babako tranquilo kelimesini Berkan’ın ”Baba sakin” anlamında kullandığı düşünülüyor.
Survivor Berkanın söylediği Tranquilo ne demek?
Oyun sonrasında Berkan “Baba tranquilo sakin” diye bağırdı. Acun Ilıcalı, Berkan’dan tranquilo’nun anlamını sordu. Berkan’ın soruya verdiği cevap ise Acun Ilıcalı’yı güldürdü. Tranquilo, İspanyolca bir kelime olup Türkçesi “sakin” demektir.Babako kimdir?
Babako kimdir?Babako ne demek? Babako kelimesini Berkan’ın baba anlamında kullandığı düşünülüyor. Ayrıca Babako, papaya türünün çaprazlanması ile doğal yoldan ortaya çıkmış hibrit bir türdür. Güney Amerika’da 2.000 metre rakımlı yerlerde bulunmaktadır.
Berkan Hako kim?
2013 senesinde fitness eğitmenliği yapmaya başlayan Karabulut, 1.5 yıl spor eğitmenliği yapmıştır. Daha sonra da tanıdığı biri ile ortaklık yapmış ve İstanbul Kuruçeşme’de spor salonu açmıştır. Berkan Karabulut, 25 Aralık 2015 tarihinde kendi spor stüdyosunu kurmuştur. SURVİVOR 2020’YE DAMGA VURMUŞTU!All Star Berkan Kimdir?
All Star Berkan Kimdir?Berkan Karabulut, 23 Eylül 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açmıştır. Üç çocuklu Yugoslav bir ailenin çocuğudur. Çok sık okul değiştirmiştir. Bunun nedeni basketbol ile de ilgilendiği için en iyi basketbol takımlarının olduğu okullara gitmiştir.
Survivor Berkan kimdir ne iş yapar?
Survivor 2020 ile ismini geniş bir kitleye duyuran Berkan Karabulut, kişisel Eğitimci ve pilates hocasıdır. Aynı zamanda Fit2Move işletmesinin sahibi olan Berkan Karabulut, vücut geliştirme üzerine çalışmaktadır.Lale Onuk kimdir nerelidir?
Lale Onuk kimdir nerelidir?Lale Zuzanna Onuk İstanbul doğumludur. Varşova Sosyal Bilimler ve psikoloji üniversitesi Psikoloji bölümü 2. sınıf öğrencisiyken Miss Turkey 2018’de 19. Numarada yarışmıştır. 1,80 boyunda olan Lale Onuk 22 yaşında.
Lale Zuzanna Onuk kimdir nerelidir?
Lale Onuk ve Berkan nasıl tanıştı?
Lale Onuk ve Berkan nasıl tanıştı?Birbirlerini 10 yıldır tanıdıklarını söyleyen Lale, katıldığı bir canlı yayında şunları söyledi:”Berkan ile 10 yıldır tanışıyoruz. Ben onu hep çok beğeniyordum ama şişmandım. 2018 yılında 2017 Miss Turkey birincisi olan arkadaşım Ecem Çırpan’la yarışmayı izlemeye gittik. Berkan da oradaydı…” “Berkan beni tanıdı.
Survivor 2022 All Star Berkan Kimdir?
Survivor Sude ne iş yapıyor?
Survivor Sude ne iş yapıyor?Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 3. sınıf öğrencisi olan Burcu , İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde spor hayatına profesyonel olarak devam ediyor ve aynı zamanda da zumba eğitmenliği yapıyor.
Berna Keklikler ne iş yapıyor?
OyuncuMankenBerna Keklikler/MeslekleriLale Onuk kimdir ne iş yapar?
Lale Onuk kimdir ne iş yapar?2 sene A takım seviyesinde profesyonel olarak oynandıktan sonra üniversiteye girip 2013 yılında fitness eğitmenliğine başladı. 1,5 sene Bellevue Residance’da eğitmenlik yaptıktan sonra bir tanıdığıyla ortak olarak Kuruçeşme’de spor stüdyosu açtı. 25 Aralık 2015’te ise kendi spor salonunu açtı. 4 seneyi aşkın süredir …