Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Modoratör

Tranquilo ne alaka abi?

Modoratör

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Puan 0
Çözümler 0
Modoratör

Tranquilo ne alaka abi?​

Survivor Berkan oyun sonrası sevincini yaşarken İspanyolca’da “sessiz” demek olan “tranquilo” kelimesini kullandı. Acun Ilıcalı, Berkan’dan tranquilo’nun anlamını sordu. Oyunun heyecanını yaşayan Berkan ise Acun’a yanıt olarak “Abi 9-8 skor. Herkes sakin olsun diyorum.

Tranquilo Babako ne demek?​

Tranquilo Babako ne demek?
Tranquilo, İspanyolca bir kelime olup Türkçesi “sakin” demektir. Babako tranquilo ne demek? Babako tranquilo kelimesini Berkan’ın ”Baba sakin” anlamında kullandığı düşünülüyor.

Survivor Berkanın söylediği Tranquilo ne demek?​

Oyun sonrasında Berkan “Baba tranquilo sakin” diye bağırdı. Acun Ilıcalı, Berkan’dan tranquilo’nun anlamını sordu. Berkan’ın soruya verdiği cevap ise Acun Ilıcalı’yı güldürdü. Tranquilo, İspanyolca bir kelime olup Türkçesi “sakin” demektir.

Babako kimdir?​

Babako kimdir?
Babako ne demek? Babako kelimesini Berkan’ın baba anlamında kullandığı düşünülüyor. Ayrıca Babako, papaya türünün çaprazlanması ile doğal yoldan ortaya çıkmış hibrit bir türdür. Güney Amerika’da 2.000 metre rakımlı yerlerde bulunmaktadır.

Berkan Hako kim?​

2013 senesinde fitness eğitmenliği yapmaya başlayan Karabulut, 1.5 yıl spor eğitmenliği yapmıştır. Daha sonra da tanıdığı biri ile ortaklık yapmış ve İstanbul Kuruçeşme’de spor salonu açmıştır. Berkan Karabulut, 25 Aralık 2015 tarihinde kendi spor stüdyosunu kurmuştur. SURVİVOR 2020’YE DAMGA VURMUŞTU!

All Star Berkan Kimdir?​

All Star Berkan Kimdir?
Berkan Karabulut, 23 Eylül 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açmıştır. Üç çocuklu Yugoslav bir ailenin çocuğudur. Çok sık okul değiştirmiştir. Bunun nedeni basketbol ile de ilgilendiği için en iyi basketbol takımlarının olduğu okullara gitmiştir.

Survivor Berkan kimdir ne iş yapar?​

Survivor 2020 ile ismini geniş bir kitleye duyuran Berkan Karabulut, kişisel Eğitimci ve pilates hocasıdır. Aynı zamanda Fit2Move işletmesinin sahibi olan Berkan Karabulut, vücut geliştirme üzerine çalışmaktadır.

Lale Onuk kimdir nerelidir?​

Lale Onuk kimdir nerelidir?
Lale Zuzanna Onuk İstanbul doğumludur. Varşova Sosyal Bilimler ve psikoloji üniversitesi Psikoloji bölümü 2. sınıf öğrencisiyken Miss Turkey 2018’de 19. Numarada yarışmıştır. 1,80 boyunda olan Lale Onuk 22 yaşında.

Lale Zuzanna Onuk kimdir nerelidir?​

Lale Onuk ve Berkan nasıl tanıştı?​

Lale Onuk ve Berkan nasıl tanıştı?
Birbirlerini 10 yıldır tanıdıklarını söyleyen Lale, katıldığı bir canlı yayında şunları söyledi:”Berkan ile 10 yıldır tanışıyoruz. Ben onu hep çok beğeniyordum ama şişmandım. 2018 yılında 2017 Miss Turkey birincisi olan arkadaşım Ecem Çırpan’la yarışmayı izlemeye gittik. Berkan da oradaydı…” “Berkan beni tanıdı.

Survivor 2022 All Star Berkan Kimdir?​

Survivor Sude ne iş yapıyor?​

Survivor Sude ne iş yapıyor?
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 3. sınıf öğrencisi olan Burcu , İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde spor hayatına profesyonel olarak devam ediyor ve aynı zamanda da zumba eğitmenliği yapıyor.

Berna Keklikler ne iş yapıyor?​

OyuncuMankenBerna Keklikler/Meslekleri

Lale Onuk kimdir ne iş yapar?​

Lale Onuk kimdir ne iş yapar?
2 sene A takım seviyesinde profesyonel olarak oynandıktan sonra üniversiteye girip 2013 yılında fitness eğitmenliğine başladı. 1,5 sene Bellevue Residance’da eğitmenlik yaptıktan sonra bir tanıdığıyla ortak olarak Kuruçeşme’de spor stüdyosu açtı. 25 Aralık 2015’te ise kendi spor salonunu açtı. 4 seneyi aşkın süredir …

Lale Onuk yabancı mı?​

2018 Miss Turkey’e katılan Lale Zuzanna Onuk aslen İstanbullu ve 22 yaşında.

Tranquilo ne alaka abi?" başlıklı forumdaki mesajları inceledim. Berkan'ın "tranquilo" kelimesini kullanması ve Acun Ilıcalı'nın anlamını sormasıyla ilgili detaylar yer alıyor. "Tranquilo" İspanyolca'da "sakin" anlamına gelirken, Berkan'ın bu kelimeyi oyun sonrası heyecanı sakinleştirmek için kullandığı anlaşılıyor. Babako kelimesinin ise Berkan'ın "baba sakin" anlamında kullandığı düşünüldüğü belirtilmiş.

Berkan Karabulut ile ilgili detaylara da yer verilmiş. Fitness eğitmenliği yapan Berkan'ın spor salonu açtığı ve Survivor 2020'de yer aldığı bilgileri paylaşılmış. Ayrıca "All Star Berkan" olarak da bilinen Berkan'ın Yugoslav kökenli bir ailenin üç çocuğundan biri olduğu ve basketbola ilgi duyduğu bilgileri aktarılmış.

Forumda Lale Onuk'un kimliği ve kariyeriyle ilgili de bilgiler mevcut. İstanbul doğumlu olan Lale Onuk'un Miss Turkey yarışmasına katıldığı, bir üniversitede psikoloji okuduğu ve fitness eğitmenliği yaptığı belirtilmiş. Ayrıca Lale Onuk ile Berkan'ın 10 yıldır tanıştıkları ve nasıl bir araya geldikleri anlatılmış.

Diğer forum üyeleri tarafından Survivor yarışmacıları Sude ve Berna Keklikler ile ilgili sorular da yöneltilmiş. Sude'nin Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde öğrenci olduğu ve aynı zamanda İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde spor hayatını sürdürdüğü ifade edilirken, Berna Keklikler'in oyuncu ve manken olduğu belirtilmiş.

Son olarak, videonun görsel içeriğini aktaramadım çünkü metin tabanlı bir ortamdayız ve sadece metin üzerinden bilgi paylaşımı yapabiliyorum. Eğer videonun içeriğiyle ilgili bir sorunuz veya açıklamak istediğiniz bir detay varsa lütfen paylaşın, yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri