Trendyol da sahte ürün satılır mı?
trendyol aracılığıyla satılan tüm ürünler, markaların ürün kataloğunda yer alan orijinal ürünlerdir. sahte, taklit, replika ürünler trendyol'da yer almaz. en üst kalitede ürün sunan saygın tedarikçi ve yetkili firmalarla çalışırız. ürünler garanti belgeli ve faturalı olarak satışa sunulur.
Hepsi burada sahte ürün satar mı?
hepsiburada kendisi sahte ürün satmaz , satıcılar satabilir. parfüm kozmetik vb ürünleri bilinen yerden almak lazım internetten alınacaksa satıcı hepsiburada boyner gibi yerler olmalı.
Sahte ürün satmak suç mu?
556 sayılı KHK Madde 61/A göre Ceza hükümleri ; Başkasına ait marka hakkına iktibas veya iltibas suretiyle tecavüz ederek mal veya hizmet üreten, satışa arz eden veya satan kişi bir yıldan üç yıla kadar hapis ve yirmibin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılır.
Çiçek Sepeti orjinal ürün satıyor mu?
Çiçek Sepeti orjinal ürün satıyor mu?
marka değeri olan bir ürünü nasıl olurda çakmasını satıp bu kadar rahat davranabilir. çiçek sepetini aradım durumu sordum,"mağazamızda satılan tüm ürünler orijinaldir" dendi.
Trendyoldaki ürünler orjinal mi?
Trendyoldaki ürünler orjinal mi?
trendyol üzerinden satılan tüm ürünler, o markaya ait ürün kataloğunda yer alan orijinal ürünlerdir. trendyol'da en yüksek güvenlik sistemi olan yeşil bar uygulaması bulunmaktadır, 128 bit şifreleme ile iletilen bilgilerin güvenliğini sağlayan SSL Sertifikası kullanılır.
Dermojet ürünleri orjinal mi?
Ürünün orijinalliğini anlayabilmek adına Sağlık Bakanlığı tarafından kurulan ÜTS (Ürün Takip Sistemi) uygulaması ürünlerin barkod numarası üzerinden kayıtlı olup olmadığını incelememize olanak sağlıyor. Ancak ürünlerin barkod bilgileri de sahte olarak rahatlıkla basılabiliyor.
Taklit ürün satmanın cezası var mı?
Sahte ürün satılması marka tecavüzüne girmekte olup satışını yapan kişi bir yıldan üç yıla kadar hapis ve yirmi bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılmaktadır.
Çiçek Sepeti Vans orjinal mi?
Ödemesini yaptıktan sonra, firma hakkında internette araştırma yaptığımda, hakkında sıkça sahte ürün satışı yaptığı yönünde şikayet okudum. Bunun üzerine ciceksepeti.com müşteri hizmetleri ile görüşüp, ürün orijinalliği konusunda teyit istedim. Kendileri de ürünün orijinal olduğunu belirtti.
Trendyol güvenilir bir site mi?
Trendyol güvenilir bir site mi?
Gigapat. Satıcı puanı 10/10 gözüküyor. Muhattap olacağınız taraf Trendyol ve güvenilir bir yer.