Son Konular

Trump: İran ile Barış Görüşmeleri İçin Görüşmedik

Credits
1.237.261
ABD Başkanı Donald Trump, İran ile barış görüşmeleri için görüşmediklerini ifade ederek, "Eğer konuşmak istiyorlarsa bana nasıl ulaşacaklarını biliyorlar" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, barış görüşmeleri için İrana hiçbir şekilde, hiçbir biçimde ulaşmadığını ifade ederek, "Eğer konuşmak istiyorlarsa bana nasıl ulaşacaklarını biliyorlar. Masada olan anlaşmayı kabul etmeliydiler. Çok fazla hayat kurtarırlardı" dedi. - WASHINGTON

Donald Trump, Iran ile barış görüşmeleri için henüz bir adım atılmadığını ve İran'ın nasıl ulaşabileceğini bildiğini belirtti. Ayrıca, İran'ın masada olan anlaşmayı kabul etmesi gerektiğini ve bu sayede birçok hayatın kurtarılabileceğini ifade etti. Trump'ın bu açıklamaları, ABD ve İran arasındaki gerilimin devam ettiği bir dönemde geldi.

Benzer Konular

( ANKARA ) – ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İranla barış görüşmeleri başlattığı yönündeki haberleri kesin bir dille yalanladı. "Hiçbir şekilde İranla barış görüşmesi başlatmadım. Bu tamamen uydurma, sahte haber" diyen Trump, "Eğer konuşmak istiyorlarsa...
Cevaplar
1
Görüntüleme
17
ABD Başkanı Donald Trump, İsrailin İrana saldırılarıyla başlayan çatışmalar kapsamında Tahranla barış görüşmeleri yürüttüğü iddialarını, "Barış görüşmeleri yapmak için İranla hiçbir şekilde iletişime geçmedim. Bunlar tamamen uydurma, sahte haberler." ifadeleriyle yalanladı. Trump, Truth...
Cevaplar
1
Görüntüleme
17
ABD Başkanı Donald Trump, İranla görüşmek üzere Orta Doğu Özel Temsilcisi Steve Witkoff veya kendi yardımcısı JD Vancei gönderebileceğini söyledi. ABD Başkanı Donald Trump, Kanadadaki G7 Liderler Zirvesinden dönerken, Air Force One uçağında gazetecilere açıklamada bulundu. Trump, İran ile...
Cevaplar
1
Görüntüleme
18
ABD Başkanı Donald Trump'ın Orta Doğu Özel Temsilcisi Steve Witkoff, " Rusya, Ukrayna'daki bazı bölgelere yönelik tavizler verdi. Ukraynalılar ve Avrupalılar bunu farkında, bu önemli bir gelişmeydi. Ancak bu, yeterli olduğu anlamına gelmez" dedi. ABD Başkanı Donald Trump'ın Orta Doğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
https://i.12punto.com.tr/Archive/2025/6/17/90139/kapak_trumptan-irana-g7den-acik-uyari-sonuclarina-katlanirlar-592996.jpg Trump'tan İran'a G7'den açık uyarı: Sonuçlarına katlanırlar G7 Zirvesi’nde konuşan ABD Başkanı Donald Trump, İran’a yönelik mesajlarında sert bir ton benimsedi. "İran’a 60...
Cevaplar
1
Görüntüleme
16
  1. Konular

1. 1.281.548
  2. Mesajlar

1. 1.679.511
  3. Kullanıcılar

1. 31.820
  4. Son üye

Geri