Son Konular

Tskgv devletin mi?

Editör

Efsanevi Üye
Credits
0

Tskgv devletin mi?

TSKGV 5737 sayılı Vakıflar Kanununa göre faaliyet gösteren bir "özel hukuk tüzel kişisi"dir. Herhangi bir kamu kurumuyla organik bir bağı bulunmamaktadır.

Askeriyeye bağış nasıl yapılır?

Bağış Yöntemleri
- SMS ile Bağış 40 TL katkı payı yatırmak için cep telefonunuzdan aralarında boşluk bırakarak "TSKEV TC Kimlik No Ad Soyad" yazarak 7979'a SMS gönderebilirsiniz.
- Kredi Kartı ile Bağış Kredi kartıyla tek seferlik veya düzenli olarak bağış yapmak için hemen tıklayınız.
- EFT/Havale ile Bağış
- Özel Eğitim Bursu.

Sadık Piyade kimdir nerelidir?

Sadık Piyade kimdir nerelidir?
2012 yılında tümgeneralliğe terfi eden Sadık Piyade'nin, 2016 yılında korgeneralliğe terfi etmesi bekleniyor. Tümgeneral Piyade, 1961 Rize İkizdere İlçesi Cimil Köyü doğumlu olup Türk Silahlı Kuvvetlerinde yer alan tek Rizeli Paşa olarak görev yapıyor.

Mehmetçik Vakfı hangi banka?

Mehmetçik Vakfı hangi banka?
Ziraat Bankası A.Ş.

Tskgv açılımı nedir?

TSKGV – Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı

Roketsan hangi kuruma bağlı?

ROKETSAN
Tip | Anonim kuruluş
Endüstri | Savunma Teknoloji Yazılım
Tür | Üretim
Kuruluş | 14 Haziran 1988, Ankara
Genel merkezi | Ankara , Türkiye

Erhan Sipahioğlu kimdir?

Erhan Sipahioğlu kimdir?
TSKGV Genel Müdürü Sadık Piyade ve Grup Başkanı Erhan Sipahioğlu, Türkiye'nin enerjisine güç katmak için Mayıs 2022'de TSKGV desteğiyle seri üretime geçecek olan ASPİLSAN Enerji'nin Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesindeki Lityum İyon Pil Üretim Tesisini ziyaret ederek incelemelerde bulunmuştur.

Mehmetçik Vakfı kime ait?

Mehmetçik Vakfı kime ait?
TSK Mehmetçik Vakfı, 1982 yılında Ankara'da Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından kurulmuş sosyal yardım vakfı.

Mehmetcik Vakfı hangi aylarda ödeme yapıyor?

TSK Mehmetçik Vakfı yardım planı; bir defaya mahsus yapılan yardımlar ile sürekli veya belli süre dâhilinde yapılan yardımları kapsamaktadır. Yardım tutarları, yönetim kurulu kararları doğrultusunda her yılın ocak ve temmuz aylarında düzenlenmektedir.

Tskgv sahibi kim?

Dünya Savaşı'nın yenilgiyle sonuçlanması üzerine Vakfın çalışmalarına son verilmiştir….
Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı
Merkez | Ankara
Konum | Remzi Oğuz Arık Mahallesi Paris Caddesi Yazanlar Sokak No:4 06540 Kavaklıdere/Çankaya/ANKARA, Türkiye
Lider | Tümg. (E) Sadık PİYADE
Resmî site | https://www.tskgv.org.tr

Havelsan resmi mi özel mi?

Havelsan resmi mi özel mi?
havelsan a.ş., türk silahli kuvvetleri (tsk) güçlendirme vakfı'na ait bir vakıf şirketi. ankara'nın, eskişehir yolu üzerinde 7. kilometrede, 69.000 metrekarelik bir alan üzerinde, 20.000 metrekarelik kapalı alanda kurulu olan havelsan şirketinin yönetim kurulu üyelerinin tamamı emekli generallerden oluşuyor.

Roketsan yüzde kaçı devletin?

Roketsan yüzde kaçı devletin?
ROKETSAN
Tip | Anonim kuruluş
Gelir | ₺ 2.527 milyar (2019 itibarıyla)
Sahibi | %55,34 (TSKGV) %15,17 (MKE) %14,90 (ASELSAN) %9,93 (VakıfBank) %4,50 (HAVELSAN) %0,15 (STM) %0,01 (İşbir)
Çalışan sayısı | 3.000+
Website | roketsan.com.tr

Aselsan devlet kurumu mu?

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin haberleşme ihtiyaçlarının milli imkanlarla karşılanması için 1975 yılında kurulan ASELSAN; Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na (TSKGV) bağlı bir anonim şirkettir.

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV), 5737 sayılı Vakıflar Kanunu'na göre faaliyet gösteren özel hukuk tüzel kişisidir. Herhangi bir kamu kurumuyla organik bir bağı bulunmamaktadır. TSKGV'nin genel merkezi Ankara'da bulunmaktadır.

Askeriyeye bağış yapmak isteyenler farklı yöntemler kullanabilirler. Bunlar arasında SMS ile bağış, kredi kartı ile bağış, EFT/havale ile bağış ve özel eğitim bursu gibi yöntemler yer almaktadır. Özellikle SMS ile bağış yapmak isteyenler, belirli bir miktardaki katkı payını 7979'a gönderdikleri SMS'lerle gerçekleştirebilirler.

Mehmetçik Vakfı, Ziraat Bankası A.Ş. üzerinden faaliyet göstermektedir. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Ankara'da kurulmuş olan Mehmetçik Vakfı, sosyal yardımlar ve destekler sağlamak amacıyla kurulmuştur.

Roketsan, bir anonim kuruluş olup savunma teknolojisi alanında faaliyet göstermektedir. 1988 yılında Ankara'da kurulan Roketsan, Türkiye'nin savunma sanayisine katkıda bulunmaktadır. Şirketin sahipleri arasında Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (%55,34), MKE (%15,17), Aselsan (%14,90), VakıfBank (%9,93), Havelsan (%4,50), STM (%0,15) ve İşbir (%0,01) yer almaktadır.

Havelsan A.Ş., Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı'na ait bir vakıf şirketidir. Şirketin yönetim kurulu üyeleri emekli generallerden oluşmaktadır. Havelsan'ın faaliyet alanı, savunma teknolojisi ve yazılım endüstrisidir.

ASELSAN, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin haberleşme ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 1975 yılında kurulmuş bir anonim şirkettir. ASELSAN, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na bağlı olarak faaliyet göstermektedir.

Eğer başka sorularınız varsa, memnuniyetle cevaplamaya devam edebilirim.

Naim Suleymanoglu ne zaman hastalandi?

Evde kum gormek ne anlama gelir?

1. Konular

1. 1.281.125
  2. Mesajlar

1. 1.678.522
  3. Kullanıcılar

1. 31.758
  4. Son üye

Geri
Üst Alt