🔥Tüm Yönetici Ve Paylaşımcı Arkadaşların Dikkatine🔥

Credits
269
Arkadaşlar hepiniz herhangi bir karşılık beklemeden paylaşımlarda bulunuyorsunuz bunun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Fakat bir konuda sizlerin desteklerine ihtiyacımız var, Paylaşımlarımızı bundan sonra lütfen REPLYANDTHANKS gizleme kodu ile değilde sadece THANKS gizleme kodu ile gizleyelim. REPYLYANDTHANKS kodu ile gizlediğimiz linkler bir süre sonra patladığında içeriği bilmeyen Forum Üyelerimizin cevap vermesi nedeni ile tekrar tekrar başa geliyor bu yüzden günlük paylaşımlar aşağılarda kalıyor ayrıca Üyeler'in Forum Kurallarına uymayan yorumlar yapmasına neden oluyor.

Bu konuda herzamanki gibi tam destek vereceğinizden eminim. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum, İyi Forumlar.

@SonerBozkurt

Hidden text until the user answers the thread and clicks "I like". Ustam bu gizli paylaşım seçenegi kople kaldırılsa daha iyi olmamı bazıları bu gizleme seçenegini kullanıyor herhade bu yüzdende bütün bölümlerde gereksiz spam yapıp duruyorlar bazıları sırf paylaşımı görebilmek için ıvır zıvır şeyler yazıp duruyor

Aynen katılıyorum. Cevap isteyerek paylaşım yapmanın hiç bir anlamı yok. Gereksiz cevaplar ve mantıksız kelimelerden geçilmiyor. Üstelik ölmüş gitmiş bir konuyu da başa çıkararak anlamsız bir durum oluşturuyor. Beğeni ile paylaşım yapmak yeterli.

Aynen katılıyorum. Cevap isteyerek paylaşım yapmanın hiç bir anlamı yok. Gereksiz cevaplar ve mantıksız kelimelerden geçilmiyor. Üstelik ölmüş gitmiş bir konuyu da başa çıkararak anlamsız bir durum oluşturuyor. Beğeni ile paylaşım yapmak yeterli.
@erkantug @pino usta ben elimden geldiğince Kurallara uygun olmayan yorum yapanları uyarıyorum, uyardığım halde inatla aynı şekilde devam edenleri de Forum'dan uzaklaştırıyorum. Bu konuda sizlerde destek olursanız sevinirim. En azından Forum'dan hakkıyla faydalananların işini kolaylaştırmış oluruz ayrıca kirliliğin de önüne geçmiş oluruz.

GÜNCEL

Ne Olmuş Bu Foruma

1. Konular

1. 1.282.312
  2. Mesajlar

1. 1.682.320
  3. Kullanıcılar

1. 32.037
  4. Son üye

Geri
Üst Alt