Turgut Atalay gerçekte kim?
Tiyatro Yönetmeni ve oyunculuk yapan Gürol Tonbul, BÖRÜ dizisindeki Turgut Atalay rolü ile isminden oldukça söz ettirmekte. Tiyatro eğitimini İzmir Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk dalında yapan Güral Tonbul ile ilgili detaylı bilgilere ve biyografisine haberimizden ulaşabilirsiniz.Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz Tahsin kim?
ALPER KUT KİMDİR: 1962 doğumlu oyuncu Alper Kut, Veteriner Fakültesi’nde eğitim almış daha sonra İstanbul Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanmıştır. Ancak bu dönemde tiyatro bölümünü de kazandığı için kariyer tercihini tiyatrodan yana kullanmıştır.Hakim dizisindeki Ayşe Komiser kim?
Dizide Ayşe rolüne hayat veren oyuncu Burcu Kara, yönetmen Fırat Parlak ile evlidir. Burcu Kara’nın ilk eşinin kim olduğunu duyanlar ise şaştı kaldı. Haziran Gecesi dizisinde hayat verdiği Duygu karakteri ile akıllara kazınan Burcu Kara şimdilerde Hakim dizisi ile kamera karşısına geçti.Turgut Atalay hangi partiden?
Turgut Atalay hangi partiden?Diyarbakır
Adaylık
Kıs. | Aday
SHP | Turgut Atalay
RP | Abdülbaki Erdoğmuş
DSP | Hüseyin Tayfun
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hızır’ın evi kime ait?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hızır’ın evi kime ait?Senaryoya göre çekimlerin yapıldığı ev Hızır Çakırbeyli’nin evidir. Eşkıya’daki ev İstanbul’un Sarıyer ilçesinde bulunan Zekeriyaköy’de Hikmet Sokak Numara 11’de bulunuyor.
Onur Asım Şenocak kimdir?
Kanun sanatçısı ve eğitimci Engin Şenocak’ın oğluyum Asım Şenocak; “Aynı zamanda kanun sanatçısı ve eğitimci Elazığlı Engin Şenocak’ın oğluyum. Elazığ Musikisine en büyük katkı, 35 yıl önce bir grup musikisever tarafından kurulan Elazığ Musiki Konservatuarı Derneği (EMKD)’dir.Hakimdeki Deniz kim?
Hakim dizisinde Deniz Demirkıran karakterini canlandıran isim Eslem Akar’dır.Ozan Derman kimdir?
Hakim dizisinde yer alan Ozan Derman karakterini Fatih Berk oynuyor. Ömer Arif Derman’ın oğlu… Ozan; akıllı, yetenekli ve sağduyulu bir gençtir. Özellikle annesini kaybettikten sonra içine kapanmış ve kendini fotoğraf çekmeye adamıştır.Hakim dizisi ozan kaç yaşında?
Hakim dizisi ozan kaç yaşında?2004 yılında dünyaya gelen Fatih Berk Şahin İstanbul doğumludur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’nde eğitim alan Şahin, 2020 yılında Geçen Yaz isimli sinema filmi ile oyunculuğa adım atmıştır.