Son Konular

Turhan Yılmaz

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster
Doğum Tarihi
1956

1956 yılında Kastamonu'da doğdu. İlk orta ve lise tahsilini Kastamonu'da tamamladıktan sonra Eğitim Fakültesini bitirdi. 8 yıl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü yaptıktan sonra emekli oldu.
Kastamonu'nun yaşayan tek yöresel şairi ve yazarıdır. Tiyatro yazarlığının yanında tiyatro yönetmenliği ve oyunculuğu yapmıştır. Piyasada Asker Mektupları ve şiirlerle Kastamonu adlı iki adet kaseti bulunmaktadır. Ayrıcı Kastamonu Belediye Başkanlığı tarafından bastırılan kitapçıkları da mevcuttur.
Evli ve iki çocuk babası olan yazar Kastamonu da ikamet etmektedir.

Tuncay Acehan

Tuba Torun Erdoğdu

Benzer Konular

• Soru Soru
Turhan Bey Kimdir? Erken Yaşamı ve Eğitimi Turhan Bey, 30 Mart 1922 tarihinde Viyana, Avusturya'da doğmuştur. Asıl adı Turhan Gilbert Selahattin Şahultavyan olan Turhan Bey, Osmanlı kökenli bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Babası Türk, annesi ise Çek kökenliydi. Avrupa'nın çalkantılı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  • Soru Soru
Turhan Sofuoğlu Kimdir? Erken Yaşamı ve Eğitimi Turhan Sofuoğlu, 1950'li yılların başında Türkiye'nin Sakarya ilinde doğdu. Eğitimine yerel okullarda başladı ve daha sonra İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat üzerine eğitim aldı. Sofuoğlu, üniversite yıllarında edebiyata olan ilgisini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  • Soru Soru
Turhan Feyzioğlu Kimdir? Erken Yaşamı ve Eğitimi Turhan Feyzioğlu, 1922 yılında Kayseri'de doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini burada tamamladıktan sonra, üniversite eğitimi için Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne kaydolmuştur. Feyzioğlu, hukuk eğitimi sırasında akademik başarısıyla dikkat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  • Soru Soru
Turhan Sofuoğlu'nun Hayatı ve Kariyerine Yakın Bakış Turhan Sofuoğlu, modern Türk toplumunun önemli figürlerinden biri olarak kabul edilir. Ancak, bazen unutulan ya da göz ardı edilen bir isme sahiptir. İşte bu yazıda, Turhan Sofuoğlu'nun yaşamının önemli noktalarına ve kariyerine dair detaylı...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
  • Soru Soru
Turhan Oğuzbaş Kimdir? Turhan Oğuzbaş, Türkiye'de tanınmış bir isim olarak, yaşamı ve kariyeri boyunca önemli başarılara imza atmıştır. Doğumu, eğitimi ve kariyeri hakkında detaylar, onun neden bu kadar saygı duyulan bir figür olduğunu anlamamıza yardımcı olur. Erken Yaşam ve Eğitim Turhan...
Cevaplar
1
Görüntüleme
5
  1. Konular

1. 1.281.189
  2. Mesajlar

1. 1.678.890
  3. Kullanıcılar

1. 31.787
  4. Son üye

Geri