Türk Eğitim Derneği Burs Başvuru Tarihi

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.217.647
Türk Eğitim Derneğinin başarılı, ancak fiziksel olanakları beceriksiz çocuklara verdiği Tam Eğitim Bursuna dilekçe süresi, 9 Martta günü sona erecek
Dernekten yapılan açıklamaya tarafından, 2019;211;2019 eğitim ve öğretim yılında TED Okullarına alınacak burslu öğrencilerin belirleneceği Tam Eğitim Bursu Sınavıise 7 Nisanda günü gerçekleşecek
Sınava girecek öğrencilerde TC vatandaşı almak, 5, 6, 7, 8 ya da 9 sınıfa devam ediyor almak, en son bitirdiği sınıftaki karne anekdot ortalamasının 85100 aralığında olması, idareli şartlar itibariyle maddi desteğe kesinlikle gereksinim duymak gibi kriterler aranıyor *

TED Tam Eğitim Bursu başvuru sürecine dair verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Başvuru süresinin 9 Mart'ta sona ereceği, bursun fiziksel olanakları beceriksiz çocuklara verildiği ve başvuru kriterlerinin arasında TC vatandaşı olma, belirli sınıflarda okuyor olma, not ortalaması gibi şartların yer aldığı belirtilmiş.

Başvuru sürecinde adayların dikkat etmesi gereken noktalardan biri de belirlenen kriterlere uygun olup olmadıklarını detaylı bir şekilde tekrar gözden geçirmeleridir. Ayrıca, başvuru esnasında istenilen belgelerin eksiksiz ve doğru şekilde sunulması da önemlidir.

Başvuruların sonrasında yapılacak olan TED Tam Eğitim Bursu Sınavı ise 7 Nisan tarihinde gerçekleşecek. Bu sınavda adayların başarılı olabilmeleri için düzenli ve planlı bir şekilde çalışmalarını sürdürmeleri gerekmektedir.

Başvuru süreci ve sınavla ilgili daha fazla detay öğrenmek isteyen adayların Türk Eğitim Derneği resmi web sitesini ziyaret ederek dökümanlara daha ayrıntılı şekilde erişebileceklerini hatırlatmakta yarar var. Umarım bu bilgiler işinize yarar.

D Psikiyatri Nerede

Antalya Erken Rezervasyon Otelleri

1. Konular

1. 1.280.273
  2. Mesajlar

1. 1.677.820
  3. Kullanıcılar

1. 31.408
  4. Son üye

Geri
Üst Alt