- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 3.080
- Meslek
- Webmaster
Türk Telekom ödemeli arama nasıl oluyor?
- Türk Telekom ödemeli arama işlemini SMS gönderme yöntemi ile gerçekleştirebilirsiniz.
- Bir diğer yöntem ise telefonunuzun 'arama' kısmından *135* simgelerini tuşlayarak ödemeli arama yapmak istediğiniz numarayı yazıp, numara sonuna # simgesini ekleyerek aramanızı gerçekleştirmenizdir.
Ödemeli Arama Nasıl Açılır?
Telefonunuzun arama menüsünü açarak *135* yazın. Ardından arayacağınız numarayı yazın.
Türk Telekom Ücretsiz beni ara nasıl yapılır?
Servis Bilgisi
- Ara Beni servisini kullanmak için; USSD üzerinden *125*05XXYYYYYYY# tuşladıktan sonra arama tuşuna basın veya SMS ile 5767'ye sizi aramasını istediğiniz numarayı mesaj atın. (
- Servisin bloke edilmesi. Ara beni servisinden mesaj almak istemiyorsanız bu servisi bloke edebilirsiniz.
- Blokeyi kaldırmak için;
Turkcell Vodafone Ödemeli Arama Nasıl Yapılır?
Önce *149* kodunu, ardından aramak istediğiniz numarayı yazın. Numarayı yazdıktan sonra sonuna # işaretini ekleyip arama tuşuna basın. Karşı taraf görüşme talebini "EVET" yazarak kabul ederse, telefonunuz çalacaktır.
Türk Telekom Vodafone Ödemeli nasıl yapılır?
135 tuşlayıp, ödemeli aramak istediğiniz telefon numarasını başına sıfır koymadan tuşlayıp, sonuna # ekleyerek arama tuşuna basabilirsiniz.
Bimcell Turkcell ödemeli nasıl atılır?
Ödemeli aramak istediğiniz telefon numarasını 9696'ya SMS ile gönderebilirsiniz. Aramak istediğiniz numaranın başına 9696 ekleyerek arama yaparak da Ödemeli Arama servisinden yararlanabilirsiniz.
Türk Telekom beni ara nasıl yapılır?
Türk Telekom ödemeli arama nasıl yapılır 2021?
Ödemeli mesaj nasıl atılır?
Ödemeli SMS göndermek istediğiniz TT Mobil numarasını ve iletmek istediğiniz mesajı "5XXXXXXXXX SMS METNİ" şeklinde yazıp 5556'ya gönderebilirsiniz. Gelen Ödemeli SMS talebini kabul etmek için "EVET" yazip 5556'ya gönderebilirsiniz.