Son Konular

Türkiye ve Suriye Arasında Sağlık İş Birliği Protokolü İmzalandı

Credits
1.230.113
bakan-memisoglu-suriyeli-mevkidasi-nizal-el-a-18762856_amp.jpg

SAĞLIK Bakanı Kemal Memişoğlu, Suriye Sağlık Bakanı Musab Nizal el-Ali ile görüştü.

Bakan Memişoğlu, Suriye Sağlık Bakanı Sayın Musab Nizal el-Ali ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi. Bakan Memişoğlu görüşmeye ilişkin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Suriye Sağlık Bakanı Sayın Musab Nizal el-Ali ve beraberindeki heyet ile bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Görüşmemizin ardından Bakanlığımızda düzenlenen imza töreninde ' Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Suriye Arap Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Şam Kalp Hastanesi ve Halep Onkoloji Hastanesi İşletme Protokolü'nü imzaladık. Bu tarihi protokol ile Şam ve Halep'te bulunan iki hastanenin planlama ve işletme süreçleri, ülkemizin sağlık alanında sahip olduğu bilgi birikimi ve tecrübeyle şekillenecek. Attığımız imzalar Türkiye ile Suriye arasındaki köklü bağların ve sağlık alanındaki samimi iş birliklerinin somut bir göstergesi olacak. Yeni protokolümüzün önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek kapsamlı iş birliklerinin başlangıcı olacağına yürekten inanıyor; başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Benzer Konular

Suriye'de Yükseköğretim ve Sağlık Sektörlerinde Yeniden Yapılanma Suriye, Türkiye ile gerçekleştirilen işbirliği anlaşmalarıyla yükseköğretim ve sağlık sektörlerinde kapsamlı bir yeniden yapılanma sürecine giriş yaparak önemli adımlar attı. Ülke genelinde eğitim ve sağlık hizmetlerinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için Çorum'a geldi. İlk olarak Çorum Valiliğini ziyaret eden Memişoğlu, daha sonra Çorum Valiliği Toplantı Salonu'nda 'Sağlıklı Türkiye Yüzyılı Çorum Sağlık Yöneticileri Toplantısı'na katıldı. Memişoğlu, ardından İl Sağlık...
Cevaplar
1
Görüntüleme
14
  • Soru Soru
Suriye Geçici Hükümeti Başbakanı Suriye Türkmen Meclisi Başkanı 1964 yılında Halep’in Taşlıhüyük beldesinde doğdu. Halep Üniversitesi Ticaret Yüksek Okulu İşletme Bölümü’nde mezun oldu. Ardından 1988-1992 yılları arasında Kotaman A.Ş. Libya Mali ve İdari İşler Müdürü, Bölge Müdürü olarak...
Cevaplar
1
Görüntüleme
11
  • Soru Soru
Gelecek Partisi Genel Başkanı Türkiye Cumhuriyeti Eski Başbakanı Dışişleri Eski Bakanı akademisyen 1959 yılında Konya’nın Taşkent ilçesinde doğdu. Orta öğrenimini İstanbul Erkek Lisesi’nde tamamladı. Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi ve Siyaset Bilimi Bölümlerinden mezun oldu. Aynı...
Cevaplar
1
Görüntüleme
21
  • Soru Soru
doktor, akademisyen İlk ve orta öğrenimini Konya ve Eskişehir’de tamamladı. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. İki yıl mecburi hizmet ve 16 ay askerlik yaptı. Takiben Sağlık Ocaklarında ve Köy Hizmetleri 14. Bölge Müdürlüğü’nde doktor olarak çalıştı. 1995 yılında Eskişehir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
  1. Konular

1. 1.281.127
  2. Mesajlar

1. 1.678.523
  3. Kullanıcılar

1. 31.758
  4. Son üye

Geri