Twitter gönderilerini kimler gördü?
Tweetlerimi kimler görebilir? Herkese Açık Tweetler (varsayılan ayar): Twitter hesabı olsun ya da olmasın herkes tarafından görülebilir. Korumalı Tweetler: Yalnızca Twitter takipçileriniz tarafından görülebilir.
Tüm Tweetlerimi nasıl görürüm?
Twitter'daki tüm tweetlerinizi görmek istiyorsanız Twitter'dan dosya talebinde bulunabilirsiniz. Ayarlar'dan Hesap sekmesine tıklayın sayfanın en altında Tweet arşivini iste seçeceğini göreceksiniz. Burada oluşturacağınız talep ile ilk Tweetinizden itibaren tüm Tweetlerinizi içeren bir dosya isteğinde bulunabilirsiniz.
Twitter'da profil tıklamaları ne demek?
Bağlantı tıklamaları: Tweetteki URL veya Kartlara yapılan tıklamaların sayısıdır. Kalıcı bağlantı tıklamaları: Tweetin kalıcı bağlantısına yapılan tıklamaların sayısıdır (yalnızca masaüstü). Yanıtlar: Kullanıcıların Tweeti kaç kere yanıtladığını gösterir.
Twitter sahibi kim?
Twitter sahibi kim?
Jack Patrick Dorsey (d. 19 Kasım 1976), Amerikalı yazılım mimarı ve iş adamı. Birçok kişi tarafından Twitter ve bir mobil ödeme şirketi olan Square'un kurucusu kimliği ile tanınır. 2008'de MIT Technology Review tarafından "35 yaşın altındaki en yenilikçi 35 kişi"den biri seçildi.
Twitter hesabıma başkasının girdiğini nasıl anlarım?
Twitter hesabıma başkasının girdiğini nasıl anlarım?
Öncelikle ana sayfada sağ üstteki profil resmimize tıklıyoruz ve Ayarlar seçeneğine gidiyoruz. Soldaki menüden Twitter verilerin bölümünü seçiyoruz ve parolamızı giriyoruz. Sayfayı biraz aşağı kaydırınca göreceğimiz Cihaz Geçmişi bölümünde, hesabınıza erişmek için kullandığınız cihazları görebilirsiniz.
Twitter'da kaç kişi gördü?
Attığınız tweet'in yanında üç farklı rakam göreceksiniz. İzlenimler bölümü altındaki rakam attığınız tweet'in kaç kişi tarafından görüntülendiğini gösteriyor. Diğer bir deyişle tweet'iniz hiç retweet veya favori almamış olsa bile, kaç kişinin bu tweet'i gördüğünü buradaki rakam gösteriyor.
Twitter'da ilk tweete nasıl gidilir?
Gelişmiş arama bölümünde "Kişiler" alt başlığının altındaki "Bu hesaplardan" alanına kullanıcı adınızı girin. Ardından başlangıç ve bitiş tarihlerini seçin ve ara düğmesine basın. Bu işlem, belirlediğiniz tarihler arasında attığınız en iyi tweet'lerin listesini size sunacak.
Twitter'da ilk tweet nasıl olmalı?
'ben de geldim. ', 'artık benim de twitterım var! ', 'hadi herkes beni followlasın.
Twitterda görüntülenme sayısı ne anlama geliyor?
Twitterda görüntülenme sayısı ne anlama geliyor?
Twitter kişileri kaldır ne demek?
Twitter kişileri kaldır ne demek?
Kişilerinizi kaldırmak istiyorsanız, Tüm kişileri kaldır öğesine tıklayın. Kaldır öğesine tıklayarak bu isteği onayladıktan sonra önceden yüklemiş olduğunuz tüm kişiler Twitter'dan kaldırılır ve hesabınızın Adres Defteri Kişilerini Eşitle ayarı, daha önce kişileri eşitlemeyi seçtiğiniz tüm cihazlarda kapatılır.
Ilk tweeti kim aldı?
Bundan 50 yıl sonra insanlık tarihinin ilk tweetinin fiyatının ne olacağını kim bilebilir" dedi. 29 yaşındaki Estavi, satın aldığı tweeti Leonardo da Vinci'nin Mona Lisa tablosuna benzetti.
Twitter'ın sahibi nereli?
Jack Dorsey, 19 Kasım 1976'da Amerika'da doğdu.