Son Konular

UAEA Başkanı Rafael Grossi, Yönetim Kurulu için Acil Toplantı Düzenleyecek!

Credits
1.230.245
white.jpg

Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) Başkanı Rafael Grossi, Viyana'da önemli bir açıklama yaptı. Grossi, "Yarın, acil bir toplantı için UAEA Yönetim Kurulu üyelerini toplamaya çağırıyorum" dedi.

Grossi'nin çağrısıyla UAEA'nın gündemi hareketlendi. Yönetim Kurulu üyeleri, acil toplantı için Viyana'da bir araya gelecekler.

UAEA Başkanı Grossi'nin duyurusuyla ilgili detaylar merak konusu oldu. Toplantıda, uluslararası atom enerjisi konuları ele alınacak ve önemli kararlar alınması bekleniyor.

İstanbul'da YKS AYT Oturumu Heyecanı Başladı!

Benzer Konular

Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) Başkanı Rafael Mariano Grossi, İsrail'in İran'daki nükleer tesislere düzenlediği saldırıların ülkedeki nükleer güvenliği ciddi şekilde tehdit ettiğini vurguladı. Grossi, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin 'Uluslararası barış ve güvenliğe yönelik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) Başkanı Rafael Mariano Grossi, ABD'nin İran'a yönelik nükleer sahalara düzenlediği saldırıların çevredeki insanlar ve doğa üzerinde herhangi bir sağlık riski oluşturmadığını açıkladı. Grossi'nin yaptığı yazılı açıklamaya göre, ABD'nin İran'daki nükleer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) Başkanı Rafael Mariano Grossi, İran'ın UAEA ile işbirliği yapmasının yasal bir zorunluluk olduğunu vurguladı. Grossi, Fransız France 2 kanalında yaptığı açıklamada, İsrail'in İran'a yönelik saldırısının yol açtığı çatışmalara ilişkin önemli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA), ABD'nin İran'ın nükleer tesislerine gece gerçekleştirdiği saldırıların ardından Fordo dahil olmak üzere ülke genelindeki radyasyon seviyelerinde herhangi bir artış olmadığını duyurdu. Ajansın X hesabından yapılan açıklamaya göre, "Fordo dahil olmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
İran'ın Nükleer Programına Yönelik Saldırılar Uluslararası İtirazları Beraberinde Getirdi İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Muhammed İslami, Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) Başkanı Rafael Mariano Grossi'nin ülkesinin nükleer tesislerine yapılan saldırılara sessiz kalarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.645
  3. Kullanıcılar

1. 31.773
  4. Son üye

Geri