Modoratör
Efsanevi Üye
Umut Eker hangi takımı tutuyor?
Umut Eker Fenerbahçeliyim. Erkek kardeşim Uğur'un uğuruna çok inanıyorum.
Umut Eker ayrıldı mı?
Doya Doya Moda Umut Eker evli mi? TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda All Star yarışmasında jüri koltuğunda oturan Umut Eker evli değildir.
Umut Eker kaç doğumlu?
Umut Eker kaç doğumlu?
1983 (39 yıl yaşında)Umut Eker / Doğum tarihi
Doya doya moda Umut Eker Kimdir?
Doya doya moda Umut Eker Kimdir?
Umut Eker, 1983 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Açık Öğretim Fakültesinde Bankacılık ve Sigortacılık bölümünde başlamış ancak bankacı olmak istemediği için okulu da stajı da yarıda bırakmış. Eker ünlü bir firmaya girerek mağazada satış temsilcisi olmayı tercih etmiştir.
Umut Eker hangi harfleri söyleyemiyor?
Ama aldanmayın: Asi imajının altında R ve L harfini söyleyemeyen naif ve sevimli bir adam var. 'Bu Tarz Benim' yarışmasının jüri üyesi Umut Eker televizyona her çıktığında sosyal medyada deprem yaratıyor. Hayatının şöhret dönemi başladı.
Didem Soydan boyu kaç?
1984 tarihinde doğan Didem Soydan, 2022 yılı itibarıyla 38 yaşında ve koç burcu. Ünlü manken, 1.76 boyunda ve 54 kilo. Eski sevgilileri arasında Can Bonomo, Burak Deniz, Lider Şahin gibi ünlü isimler bulunan Didem Soydan bekardır.
Umut Eker hangi harfi söyleyemiyor?
Umut Eker hangi harfi söyleyemiyor?
Ünlü Eker Kimdir?
Ünlü Eker Kimdir?
1983 doğumlu olan Umut Eker, model ve stil danışmanıdır. daha önceden Bu Tarz Benim yarışmasında jüri üyeliği yapmıştır. Açıköğretimde bankacılık okuyan ancak bankacı olmak istemeyen Umut Eker, ünlü bir firmaya girerek mağazada satış temsilcisi olmayı tercih etmiştir.
Ulvi Eker evli mi?
Eker'in cenazesi, Çığırtkanlar Mezarlığında toprağa verildi. Evlenip boşanan ve çocuğu olmayan Ulvi Eker'in 40 milyon liralık servetini, Türk Eğitim Vakfı'na bağışladığı belirtildi.
Didem Soydan kaç yaşında boyu?
Dansöz Didem boyu kaç?
Dansöz Didem boyu kaç?
1,62 mDidem Kınalı / Boy
Umut Evirgen nereyi işletiyor?
Umut Evirgen nereyi işletiyor?
Genç işletmeci, Emirgan'daki ünlü eğlence mekanı La Boom'un sahibi. Ayrıca Teras Emirgan, suşi restoranı Next Door ve Pizza Emirgan da Umut Evirgen'e ait.
Ulvi Eker kimdir nerelidir?
Ulvi Eker, Bolu'da yaşayan bir iş adamıydı. Daha doğrusu düne kadar yaşayan bir iş adamıydı.