Universite askiya alindi ne demek?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
4.851
Meslek
Webmaster

Üniversite askıya alındı ne demek?

Ders kaydını öngörülen tarihler arasında yaptırmayan öğrenciler, ders ekleme-silme süresi bitimine kadar ve ancak mazeretlerinin Rektörlük tarafından kabul edilmesi halinde kayıt yaptırabilirler. Bu sürenin aşılması durumunda, öğrenci o yarıyıl ders alamaz ve kaydı askıya alınır.
Hukukta askıya almak ne demek?
İşveren tarafında işçinin onayına sunulmadan yapılan esaslı iş değişiklikleri işçiyi bağlamaz. İşçinin onayına sunulan esaslı değişikler kabul edilmezse, işveren kanunda belirtilen sürelere uyarak iş akdine son verir. Bu süreler iş sözleşmesinin askıya alınması süreleri olarak değerlendirilir.

Azami süresini dolduran öğrenciler için sınav ne demek?

*2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı sonunda azami öğrenim süresini dolduran öğrencilere devamsızlıktan başarısız oldukları derslerden sınav hakkı verildiği için bu öğrenciler sadece hiç almadıkları derslerden 2 ek sınav haklarını kullanacaklardır. 2017-2018, 2018-2019 ve 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında azami öğrenim …
Üniversite hangi durumlarda ilişik kesilir?
ÖNEMLİTakip ettiği öğretim programında yer alan derslerden hiç almadığı veya yarıyıl/ yılsonu sınavlarına girme hakkı elde edemediği toplam ders sayısı altı veya daha fazla olan öğrencilerin Üniversite'yle ilişikleri kesilir.
Üye Ol sayfasından üye olduktan sonra Öğrenci Üyeliği'ne tıklayarak üniversite öğrenci bilgilerini sisteme ekleyip hesabınızı öğrenci üyeliğine yükseltebilirsiniz. Böylelikle askıda bulunan ücretsiz ürün ve hizmetleri görüntüleyebilirsiniz.
Personel askı süresi ne kadar?
Kanunun bu hükmüne göre, askı süresi en az iki aydır. İşçinin bir yılı aşan çalışmalarında her fazla yıl için askı süresine 2 iki gün eklenecektir. Ancak bu sürenin tamamı doksan günü geçemeyecektir. Kanunun bu hükmüne göre, en az iki ay ve en çok doksan günlük süre içinde işçinin ücreti işlemez.

Azami öğrenim suresini dolduran öğrenciler için uygulanan prosedür nedir?

Ek süre verilen öğrenciler, açılacak derslere kayıt yaptırarak, akademik takvimde ilan edilen tarihlerde dersin sınavlarına gireceklerdir. Bu derslerden sadece uygulamalı dersler ile daha önce hiç alınmamış veya alıp sınava girme hakkı elde edilmemiş derslere devam zorunluluğu vardır.

Cok degiskenli veri ne demek?

Sira sayilari nasil yazilir?

1. Konular

1. 1.282.340
  2. Mesajlar

1. 1.682.359
  3. Kullanıcılar

1. 32.039
  4. Son üye

Geri
Üst Alt