Modoratör
Efsanevi Üye
Üniversite Uzaktan eğitim için internet nasıl alınır?
Artık https://yokdersleri.yok.gov.tr adresinden ulaşabileceğiniz üniversitelerimize ait içeriklere, mobil operatörleriniz tarafından hatlarınıza ücretsiz olarak tanımlanacak olan 6 GB'lık "Uzaktan Eğitime Destek" kotası kapsamında erişebileceksiniz.
Nasıl bir web sitesi yapmalıyım?
Web sitesi nasıl kurulur kontrol listesi: Web sitenizi planlayın
- İşletmenizin hedeflerini yazın.
- Hedef kitlenizi belirleyin.
- Alan adı düşünün.
- Alan ad(lar)ını kaydettirin.
- Tasarım fikirleri araştırın.
- En beğendiklerinizin listesini yapın.
Üniversitelilere internet verilecek mi?
Yükseköğretim Kurulu, üniversitelerin uzaktan eğitim sistemlerinde geçerli 6 GB mobil internet hediye ediyor. Hediye edilen 6 GB'lık internet belirli sitelerde kullanılabilecek. Koronavirüs nedeniyle tüm üniversitelere yüz yüze eğitime ara verildi ve uzaktan eğitime geçildi.
UZEM için internet verilecek mi?
UZEM için internet verilecek mi?
Ülkemizdeki bütün mobil operatörle yaptığımız çeşitli temaslar neticesinde platformdan yararlanan öğrencilerimize '6 GB'lık Uzaktan Eğitime Destek Kotası' adı altında ücretsiz bir internet kullanım hakkı verilmesi kararlaştırıldı.
Devletin verdiği 6 GB internet nasıl alınır?
Devletin verdiği 6 GB internet nasıl alınır?
6 GB ücretsiz internete operatörlerinizin mobil uygulamaları üzerinden başvurabilirsiniz. İnternet https://yokdersleri.yok.gov.tr adresinde geçerli olacak. Sevgili Öğrencilerimiz, Dünyada toplum sağlığını etkileyen Covid-19 küresel salgın tedbirleri kapsamında uzaktan öğretim çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.
Üniversite interneti kotalı mı?
2019 yılı itibariyle KYK internetine 16 GB kota getirildi. Birçok öğrenci 16 GB kotayı doldurmadan "kota aşıldı" uyarısı alıyor ve günlerce internete giremiyor. Kredi ve Yurtlar Kurumunun internet hızı sorununun çözümü ile birlikte kota uygulamasına da son vermesi gerekiyor.
UZEM kaç gb yer?
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen ve EBA sisteminde geçerli olan 8 GB'lık internet kotası canlı dersleri kapsamıyor. Günde 6 saat canlı ders gören bir öğrencinin 4-5 gün sonra kotası doluyor.
6 GB internet nerelerde kullanılır?
6 GB BEDAVA İNTERNET NERELERDE GEÇERLİ OLACAK? 6 GB ücretsiz internete operatörlerinizin mobil uygulamaları üzerinden başvurabilirsiniz. İnternet https://yokdersleri.yok.gov.tr adresinde geçerli olacak.
EBA için verilen 8 GB internet nasıl alınır?
EBA için verilen 8 GB internet nasıl alınır?
EBA yazıp 5555'e SMS göndererek başvuru sürecini başlatabilecekler. "BİP" uygulamasındaki "Keşfet" menüsü altındaki EBA kanalını takip ettikten sonra mesaj gönder bölümünde bulunan Hemen Kazan seçeneği içerisinde başvuruda bulunarak hizmetten yararlanmaya başlayabilir.
Vodafone bedava internet nasıl alınır?
Vodafone bedava internet nasıl alınır?
Tek yapmanız gereken "HEDİYE 5GB" yazarak 7000′ kısa mesaj atmak. Hiçbir ücret ödemeden yapacağınız bu işlem ile hattınıza hemen 5 GB bedava internetiniz tanımlanacaktır.