Modoratör
Efsanevi Üye
Üniversitede öğrencileri birden fazla burs alınabilir mi?
Ancak KYK kredi almak VGM bursu alabilir. Her iki bursu almak mümkün olmasa da KYK veya VGM'den burs alan öğrenciler diğer dernek ve vakıflardan burs alabilirler. Birden fazla burs almak mümkün.
Vehbi Koç bursu hangi üniversite?
Vehbi Koç bursu hangi üniversite?
Marmara Üniversitesi (İktisat, İşletme, Siyasal Bilgiler Fakülteleri ve Atatürk Eğitim Fakültesi) Mersin Üniversitesi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi.
Dasev bursu kaç TL?
2021 Burs Miktarları: Ortaöğretim: 350 TL. Lisans ve ön lisans: 700 TL. Yüksek lisans: 900 TL.
Başka yerden burs alınca KYK kesilir mi?
Başka yerden burs alınca KYK kesilir mi?
Hayır, özel bursları almak ya da başvurmak KYK kredisi / bursu almanıza engel olmaz. KYK kredisi/bursu almanıza engel olan burslar, diğer devlet bursları yani MEB Öğretmenlik Bursu ve Vakıflar Genel Müdürlüğü bursları gibi burslardır.
Vehbi Koç Vakfı kimlere burs veriyor?
Vehbi Koç Vakfı bursları, burs konusunda çalıştığımız üniversite veya meslek liselerindeki öğrencilere yöneliktir. Burs başvurularımız her yıl yeni Eğitim- Öğretim dönemi başında ilan edilen tarihler arasında web sitemiz üzerinden ( www.vkv.org.tr) alınmaktadır.
Vehbi Koç bursu 2021 ne zaman?
Vehbi Koç bursu 2021 ne zaman?
Vehbi Koç Vakfı tarafından, 2021-2022 eğitim-öğretim yılında lisans programında öğrenim gören öğrencilere burs verecektir. Söz konusu burs programına 13 Eylül – 15 Ekim 2021 tarihleri arasında www.vkv.org.tr adresinden başvurulabilecektir.
Tareksav bursu kaç tl veriyor?
250 TL ile 800 TL arasında burs veren TAREKSAV burs başvuruları başladı. Burs başvuru ekranı verilmiş olubaşvuru ekranından başvuru yapılabilir.
Borusan bursu ne kadar?
Borusan bursu ne kadar?
Borusan Vakfı burs başvuruları Ekim ayında sona erecek. Değerlendirme işlemlerinin ardından öğrencilere 9 ay boyunca 900 TL geri kalan 3 ay boyunca ise 450 TL burs ödemesi yapılır. İşte Borusan Vakfı burs başvuru şartları…