- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- -74
- Meslek
- Webmaster
Ünlü holding kimin?
Mahmut L. Ünlü, halihazırda ÜNLÜ & Co'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su olarak görev yapmaktadır. Ayrıca ÜNLÜ Menkul Değerler A.Ş.'de ÜNLÜ Yatırım Holding A.Ş.'yi temsilen Yönetim Kurulu Başkanı olarak da görev almaktadır.
BİM Market kimin?
BİM Market kimin?
BİM'İN SAHİBİ MUSTAFA LATİF TOPBAŞ KİMDİR? Türk iş insanı olan Mustafa Latif Topbaş, 1995 yılında perakende mağazası olan BİM'in CEO'su ve kurucu ortağıdır.
Bim CEO kimdir?
mustafa çalışkan – ceo – BİM Birleşik Mağazalar A.Ş | LinkedIn.
Yatırım Holding kimin?
Yatırım Holding kimin?
Global Yatırım Holding'in kurucu ortakları arasında yer alan Mehmet Kutman, Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür olarak görev yapmaktadır.
Ünlü & Co ne iş yapar?
Varlık Yönetim hizmetlerinde ÜNLÜ & Co, Tahsili Gecikmiş Alacak Yönetimi, ÜNLÜ Alternatif Yatırımlar, Fon ve Portföy Yönetimi alanlarında faaliyet göstermektedir. Merkezi İstanbul'da olan ve 450'nin üzerinde çalışanıyla faaliyet gösteren ÜNLÜ & Co'nun ayrıca Ankara, İzmir, New York ve Londra'da ofisleri bulunmaktadır.
A 101 market kime ait?
A 101 market kime ait?
A101'in daha önce BİM marketleri kuran Cüneyt Zapsu, Mehmet Fatih Saraç ve arkadaşları tarafından kurulduğu belirtilse de halihazırda A101 Aydın ailesine aittir.
A 101 ilk kim kurdu?
A101'İ KİM KURDU? Cüneyd Zapsu, Aziz Zapsu, Korkut Özal ve Mustafa Topbaş, 1995'te BİM marketler zincirini kurduktan bir süre sonra hisselerini satıp, ortaklıklarına son verdiler. Ardından Cüneyt Zapsu ve kardeşi Aziz Zapsu 2008'de A101'in kurulmasında önemli rol oynadı ve kurucuları arasında yer aldı.
Bahariye Mensucat sahibi kim?
Bahariye Mensucat sahibi kim?
Mustafa Latif Topbaş, Bahariye Mensucat A.Ş. adında tekstil sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinin ortakları ve yöneticilerinden biri olarak 1961 yılında iş hayatına başlamıştır. İlerleyen zamanlar da muhtelif sanayi ve ticaret şirketlerinde kurucu ve idareci olarak görev yapmıştır.
Bim'in sahibi kim nereli?
Mustafa Latif Topbaş 1944 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ahmet Afif Topbaş'ın kardeşidir. Evli ve 4 çocuk sahibi olan Mustafa Latif Topbaş'ın kızı Fatma Topbaş, Sabri Ülker'in torunu Ali Ülker ile evlidir.