Son Konular

Unsuz Haşhaş Ekmek

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Unsuz Haşhaş Ekmek Tanımı İçin Malzemeler
3 adet l uzunluk yumurta
5 yemek kaşığı haşhaş ezmesi (Bim)
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı sirke (Karbonatı faal hale getirmek için)
1 silme çay kaşığı karbonat
Yarım çay kaşığı tuz

Unsuz Haşhaş Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karbonatın üstüne sirke ek edilir.
Diğer materyaller de katılır ve çatalla çırpılarak yeterlice karıştırılır.
Yağlı kağıt serilmiş küçük kare borcama yayılır.
Önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında 25 dakika kadar pişirilir. Kusursuz bir lezzeti var. Sağlıklı ,besleyici ,tok tutan yumuşacık ekmek servise hazır
Unsuz Haşhaş Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Tek Kaselik Tahinli Muhallebi

S

Bebişlere Şekersiz Yeşil Pankek

  1. Konular

    1. 1.281.341
  2. Mesajlar

    1. 1.679.102
  3. Kullanıcılar

    1. 31.797
  4. Son üye

Geri
Üst Alt