- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 5.751
- Meslek
- Webmaster
Unuttun mu Beni kime ait?
"Unuttun Mu Beni", Sezen Aksu'nun 2011 yılında yayımlanan Öptüm albümünün ikinci şarkısıdır. Güftesi ve bestesi Sezen Aksu'ya ait, düzenlemeleri Alper Erinç tarafından yapılan teklidir.
Sezen Aksu mu?
Sezen Aksu (d. Fatma Sezen Yıldırım; 13 Temmuz 1954; Sarayköy, Denizli), Türk şarkıcı-şarkı yazarı ve yapımcı….
Sezen Aksu kaç oktav?
Bilimsel verilere dayanılarak popüler ses sanatçılarının oktavları hesaplanmış. Buna göre Sezen Aksu, Bülent Ersoy ve Tarkan 3, Michael Jackson 3.5, Müzeyyen Senar, İbrahim Tatlıses, Luciano Pavarotti 4 oktav çıkmış.
Sezen Aksu konseri en son ne zaman oldu?
Sezen Aksu'nun 16.01.2016 tarihinde verdiği son konserinde sevenlerine vedası ve savaşta ölen çocuklara adadığı Tanrının Gözyaşları şarkısı Konsere ait diğer kayıtlar: list…
Ajda Pekkanın sesi kaç oktav?
bir kaç canlı performansını izlemiş birisi olarak söylüyorum bunu. emel sayın'ın bile 3 – 3,5 oktavlık sesi var süperstar(!)
Sezen Aksu sahneye ne zaman veda etti?
Sezen Aksu konser neden vermiyor?
Sezen sahnelere dönerse sağlığını kaybeder, o yüzden konser vermiyor. Her konsere kılı kırk yararak, ince eleyip sık dokuyarak hazırlandığı için sağlığını riske atıyordu… Bu yüzden bıraktı sahneleri zaten.
Bir insanın sesi en fazla kaç oktav olur?
GEORGIA BROWN 6 oktav ile en yüksek sese ve 10 oktavlık ıslık sesine sahiptir. Guiness Rekorlar Kitabına girmiştir.
Ajda Pekkan hangi okul mezunu?
Modern bir ortamda ancak ailevi sorunlar arasında geçirilen çocukluk Ajda Pekkan'ın gençliğini etkileyen önemli bir dönem oldu. İlk okuldan sonra İstanbul'a taşındılar. Kadıköy Ortaokulu'nu bitirdikten sonra Çamlıca Kız Lisesinde okudu.