Üsküdar Amerikan Lisesi nasıl girilir?
ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ NASIL ÖĞRENCİ ALACAK? Özel Üsküdar Amerikan Lisesi öğrencilerini Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) yaptığı merkezi sınav Liseye Geçiş Sınavı (LGS) puanlarına göre alacak. Bu sınav sonucunda Merkezi Sınav Puanı (MSP) hesaplanacak.
Amerikan Kolejine nasıl girilir?
Amerikan Kolejine nasıl girilir?
Özel İzmir Amerikan Koleji Hazırlık sınıfına, 8. sınıfı bitiren öğrenciler arasından Merkezi Sınav Sistemi(LGS) ile öğrenci alır. Kayıtlarımız, Özel Okullar Kayıt Kılavuzunda belirtilen takvime göre, her kayıt döneminde belli bir taban puan açıklanarak yapılmaktadır.
Tarsus Amerikan Koleji nasıl girilir?
Tarsus Amerikan Koleji nasıl girilir?
Tarsus Amerikan Lisesi, Liseye Geçiş Sınavı (LGS) puanlarına göre öğrenci alıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) LGS puanlarını açıkladıktan sonra okul da kendi puanını duyuruyor. Puanınız tutuyorsa bireysel ya da on-line olarak önce ön kayıt yaptırıyorsunuz. Kayıt hakkı kazandığında ise kesin kayıt yaptırıyorsunuz.
Üsküdar Amerikan Lisesi paralı mı?
Üsküdar Amerikan Lisesi: Kontenjan geçen yıl olduğu gibi 90 kız 90 erkek olmak üzere 180. Öğrenim ücreti peşin 63 bin 896 TL, 10 taksit 66 bin 505 TL.
Tarsus Amerikan Koleji nasıl öğrenci alır?
Tarsus Amerikan Koleji nasıl öğrenci alır?
Aday Öğrenciler İçin – Kayıt Bilgileri Özel Tarsus Amerikan Koleji Hazırlık sınıfına, 8. sınıfı bitiren öğrenciler arasından Merkezi Sınav Sistemi(LGS) ile öğrenci alır.
Tarsus Amerikan Koleji kaçıncı sınıf?
Tarsus Amerikan Koleji kaçıncı sınıf?
Öğrenciler, 11. sınıf'ta " IB Diploma Programın"na başlama konusunda, 10. sınıf sonunda kararlarını verirler. 11 ve 12. sınıflarda devam eden iki yıllık bir eğitimin sonunda okulumuzdan hem Tarsus Amerikan Koleji Diploması hem de Uluslararası IB diploması ile mezun olma hakkını elde ederler.
Üsküdar Amerikan Lisesi ne kadar?
Üsküdar Amerikan devlet mi?
Üsküdar Amerikan devlet mi?
Üsküdar Amerikan Kız Lisesi, 1876 yılında Bahçecik'te kuruldu. Okul bugün İzmir, Tarsus'taki Amerikan okulları ve Gaziantep'teki Amerikan Hastanesi gibi Sağlık ve Eğitim Vakfı yönetimi altındadır.