Son Konular

Üsküdar'da kaza az daha can alacaktı! 3 kişi yaralandı

Credits
1.238.246
istanbuluskudard100karayolunda3ar638531189135jpg-lKlftGQ0LEOSVH6VSly_uw.jpg

Üsküdar D-100 Karayolu'nda otomobilin sürücüsü sapağı kaçırdığı için yolda aniden durdu. Arkadan gelen otomobil duran araca çarparak yola savruldu. Savrulan otomobile de aynı istikamete seyir halinde olan yolcu otobüsü çarptı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilde sıkışan bir kişiyi çıkarıp sağlık ekiplerine teslim etti. Kazada araçlarda bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, kaza nedeniyle trafik oluştu.

Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Üsküdar D-100 Karayolu'nda yaşanan kaza sonucunda otomobil sürücüsünün sapağı kaçırması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralanmış. Arkadan gelen aracın duran otomobile çarpmasıyla başlayan olayda savrulan araca da yolcu otobüsünün çarpması oldukça üzücü bir durum. İtfaiye, sağlık ve polis ekiplerinin hemen müdahale etmesi ve yaralılara yardım etmesi sevindirici.

Kaza sonucunda otomobilde sıkışan bir kişinin itfaiye ekipleri tarafından kurtarılıp sağlık ekiplerine teslim edilmesi hızlı bir şekilde yapılmış. Yaralıların ambulanslarla hastaneye sevk edilmesi de acil müdahalenin önemli olduğunu gösteriyor. Polis ekiplerinin başlattığı inceleme sonucunda kaza nedeninin netlik kazanması bekleniyor.

Trafik kazalarının her zaman üzücü sonuçlara neden olabileceğini hatırlatarak, sürücülerin dikkatli olmaları, trafik kurallarına uymaları ve emniyet kemeri takmaları önemlidir. Bu tür kazaların önüne geçmek için herkesin sorumluluk alması gerekmektedir. Yaralanan kişilere acil şifalar, kaza sonucunda yaşanan stres ve endişe anlarında ise tüm taraflara sabır diliyorum. Trafik kazalarının en aza indirilmesi ve güvenli bir trafik ortamının sağlanması hepimizin ortak sorumluluğudur.

Çocukların kavgası kanlı bitti: 1 kişi hayatını kaybetti

'Erdoğan'ın iftarına katıldım' dedi: Serbest bırakıldı

1. Konular

1. 1.281.594
  2. Mesajlar

1. 1.679.656
  3. Kullanıcılar

1. 31.840
  4. Son üye

Geri
Üst Alt