Son Konular

Ustun basari belgesi kac puan?

Modoratör

Yeni Üye
Credits
0

Üstün başarı belgesi kaç puan?

Ortaokul ve imam-hatip ortaokullarının bütün sınıflarında puan ortalaması Türkçe dersinden 55.00, diğer derslerin her birinden 2. 45.00 puandan aşağı olmamak şartı ile tüm derslerin dönem ağırlıklı puan ortalaması 70.00-84.99 olanlar "Teşekkür,"3. 85.00 puan ve yukarı olanlar "Takdirname,"4.

Müdür yardımcılığında norm fazlası nasıl belirlenir?

MADDE 5 – (1) Yönetici olarak görevlendirileceklerde aşağıdaki genel şartlar aranır: a) Yükseköğretim mezunu olmak. b) Bakanlık kadrolarında öğretmen olarak görev yapıyor olmak.

Kaç başarı belgesi üstün?

Kaç başarı belgesi üstün?
Üç defa başarı belgesi alanlara üstün başarı belgesi verilir.

Bursa Milli Eğitim Müdürlüğüne kim atandı?

Bursa Milli Eğitim Müdürlüğüne kim atandı?
BURSA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNE SERKAN GÜR ATANDI Millî Eğitim Bakanlığı tarafından Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevine Serkan Gür atandı. MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Sosyal Ortaklar ve Projeler Daire Başkanı olarak görev yapan Serkan Gür Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevine atandı.

Üstün başarı belgesi kaç puanla alınır?

Teşekkür, takdir ve üstün başarı belgesi ile ödüllendirme: a) 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi, b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi, c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir.

Üstün başarı belgesi ne ise yarar?

Üstün başarı belgesi verilenlere, merkezde bağlı veya ilgili bakan ve illerde valiler tarafından uygun görülmesi halinde en yüksek Devlet memuru aylığının (ek gösterge dahil) % 200'üne kadar ödül verilebilir." şeklinde başarı belgesi, üstün başarı belgesi ve ödül olarak 6111 sayılı kanunla taşınmıştır.

Bir okulda norm fazlası öğretmen nasıl belirlenir?

Bir okulda norm fazlası öğretmen nasıl belirlenir?
Norm kadro fazlası olarak belirlenen öğretmenler; öncelikle görevli oldukları yerleşim yerindeki ya da ilçedeki eğitim kurumları olmak üzere il içinde alanlarında norm kadro açığı bulunan eğitim kurumlarına tercihleri de dikkate alınarak hizmet puanı üstünlüğüne göre atanır.

Bölge norm fazlası ne demek?

Bölge norm fazlası ne demek?
Örneğin 42 saatin üzerinde artan ders yükü 15 saatten az ise aynı bölgedeki tüm artık dersler toplanarak 21'er saatlik paketler halinde yeni normlar verilmekte ve artan ders yükü en fazladan başlanarak hangi okula denk geliyorsa bölge normundan norm verilmektedir.

Üstün başarı belgesi ne işe yarar?

Üstün başarı belgesi neye göre verilir?

Üç öğretim yılının her döneminde üst üste Takdirname alanlar "Üstün Başarı",5. Üç öğretim yılının her döneminde üst üste Teşekkür ya da dönemlerin herhangi birinden veya bir kaçından takdirname, diğerlerinden teşekkür alanlar "Başarı" belgesi ile ödüllendirilir.

Bülent Altıntaş nereye atandı?

Bülent Altıntaş nereye atandı?
Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevine atanan çiçeği burnunda Bülent Altıntaş'ı, AKP Bursa Milletvekili Mustafa Esgin dün ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, yeni görevinde başarılar dilemişti.

Bülent Altıntaş nereli?

Bülent Altıntaş nereli?
Bülent Altıntaş kimdir? 1970'de doğan Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Altıntaş; ilk, orta ve lise öğrenimini Bursa'da tamamlayarak 1994 yılında Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Eğitimi Kalıpçılık Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu.

Üstün başarı belgesi almak için öğrencilerin dikkate alması gereken kriterler şu şekildedir:

- Türkçe dersinden 55.00 puan, diğer derslerden her birinden en az 45.00 puan almak.
- Tüm derslerin dönem ağırlıklı puan ortalamasının 70.00-84.99 arasında olması durumunda "Teşekkür" belgesi alınır.
- Puan ortalaması 85.00 ve üzerinde ise "Takdirname" belgesi verilir.
- Üstün başarı belgesi ise en az üç öğretim yılının her döneminde takdirname belgesi alan öğrencilere verilir.

Üstün başarı belgesine sahip olan öğrencilere Devlet tarafından ödül verilebilir. Bu ödül, en yüksek Devlet memuru aylığının %200'üne kadar çıkabilir. Başarı belgeleri ve ödüller ile ilgili detaylar 6111 sayılı kanunda yer almaktadır.

Norm fazlası öğretmenlerin belirlenmesi ise atanacakları yerleşim yerindeki ya da ilçedeki eğitim kurumlarındaki norm kadro açıklarına göre hizmet puanı üstünlüğüne göre gerçekleştirilir.

Üstün başarı belgesi almak, öğrencilere belirli ödüllendirme olanakları sağlayabilir. Alınan belgeler ve ödüller, öğrenciler için motivasyon sağlayabilir ve akademik başarılarını teşvik edebilir.

Toprak solucani halkali solucan mi?

Japonya atom bombasi kim atti?