Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zeberus

UTE sinavi gecme notu kac?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zeberus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zeberus

Yönetici
(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Puan 393
Çözümler 0
Zeberus

ÜTE sınavı geçme notu kaç?​

ç) Sınavda 70 (yetmiş) ve üzeri puan alanlar başarılı kabul edilir.

ÜTE sınavı ne zaman 2021?​

ÜTT Yeterlilik Eğitimleri için kayıtlar 27 Mart – 22 Nisan 2021 tarihleri arasında alınacaktır. Eğitimler 24 Nisan 2021 tarihinde başlayacak ve 9 Haziran 2021 tarihinde sona erecektir. Eğitimini başarı ile tamamlayanların 19 Haziran’da yapılacak ÜTT Yeterlilik Sınavı’na girebilmesi planlanmıştır.
ÜTT Yeterlilik Eğitimi ücreti 900 TL’dir (KDV dâhil). Eğitim ücretine sınav ücretleri dâhil değildir. Sınav ücretlerine dair bilgi, Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından açıklanacak olup sınavı yürütecek üniversiteye ödeme yapılacaktır*.
ÜTE sınavında kaç soru var?
Sınavda toplam 80 adet çoktan seçmeli soru bulunmaktadır. Sınav süreniz 120 dakikadır. Her soru- nun sadece bir doğru cevabı vardır.
ÜTE yeterlilik belgesi nasıl alınır 2022?
Beşeri Tıbbi Ürün Tanıtım Elemanı (ÜTE) Yeterlilik Eğitimi 5. dönemi için kayıtlar devam etmektedir. 5. eğitim dönemi kontenjanı dolduğunda başvurular 6. eğitim dönemi için kabul edilecektir. Başvurular http://ute.ybu.edu.tr adresinden online olarak alınacaktır.

ÜTE belgesini kimler alabilir?​

En az ön lisans seviyesinde diploma sahibi olmak koşuluyla satış ve tanıtım elemanı eğitimi alındıktan sonra sınavından başarılı olunduğu takdirde Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumuna başvurarak belgenizi alabilirsiniz.

ÜTE sınavı nerede yapılıyor?​

T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) ile yapılan protokol ve görevlendirme gereğince ÜTT Yeterlilik Sınavları tek yetkili kurum olarak üniversitemiz tarafından yapılmaktadır.
Bu kapsamda yeterlilik belgesi sınavında başarılı olup yeterlilik belgesi almaya hak kazanmış ürün tanıtım temsilcileri (ÜTT) https://ebs.titck.gov.tr/Ilac/AnonymousApp/UrunTanitimTemsilcisiBasvurusu linki üzerinden yeterlilik belgesi başvurusu yapabilirler.
ÜTT belgesi nasıl alınır?
ÜTE yeterlilik belgesi nereden alınır?

ÜTE başvurusu nasıl yapılır?​

ÜTT belgesi nereden alınır?​

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri