Üyeliği Silmek Istiyorum

🔥Tüm Yönetici Ve Paylaşımcı Arkadaşların Dikkatine🔥

Atakanpower

Yeni Üye
Credits
14
Bİlgi paylaştıkça güzeldir fikriyle katıldığım bu güzel forum sitesinden vip üye olamayacağımdan dolayı üyeliğimin,hesabımın silinmesini yönetici arkadaşlardan talep ediyorum

@Atakanpower üyelik silinmesi gibi bir uygulamamız maalesef yok. Sonuçta sizin kişisel bilgilerinizi almıyoruz üyeliğinizin pasif olarak kalmasının ne sizin açınızdan nede bizim açımızdan sorun çıkarmayacağını bilmenizi isteriz

Bİlgi paylaştıkça güzeldir fikriyle katıldığım bu güzel forum sitesinden vip üye olamayacağımdan dolayı üyeliğimin,hesabımın silinmesini yönetici arkadaşlardan talep ediyorum
üyelerimiz bizim için değerlidir..
lütfen beklemede kalın..
ücretsiz bölümlerde ilerleyen zamanda paylaşımlar olacak..

Premium arttıkça standart paylaşımlar azaldıkça zaten kimse gelmez. Haliyle ilerledikçe kanayarak Forum kaybolur. Eskiden 3.5 defa girerdim haftada şimdi gerek duymuyorum. Para verilecek olsa gider iptv alırız. Yazık oldu bir zamanların forumuna

Premium arttıkça standart paylaşımlar azaldıkça zaten kimse gelmez. Haliyle ilerledikçe kanayarak Forum kaybolur. Eskiden 3.5 defa girerdim haftada şimdi gerek duymuyorum. Para verilecek olsa gider iptv alırız. Yazık oldu bir zamanların forumuna

görüşlerinize saygı duyuyoruz..

iptv üyeliği en az 1800 TL den başlıyor..tabiki değişik iptv üyeliği alabilirsiniz..ama birde kapanırsa 1800 TL ye veda etmekde var..

iptv dağıtıcıları vergilerden ve içerik dağıtıcılarına yüklü miktarda ödemelerden kaçmak için bazen bir siteyi kapatıp başka siteye geçerler..ve olan olur..sizler açıkta kalırsınız..

değişen panellerden bilirsiniz..işte olay bu..bizde geçtiği diğer siteleri buluyoruz..
siz premiumlara veriyoruz..herkes mutlu oluyor..

giderlerimizi karşılamak adına ve sizlere daha iyi hizmet için burdayız..

bizde ayrıcalıklı premium üyeliği 600 TL ...yüzlerce sinden faydalanacaksınız..programlarda cabası...
bizim verdiğimiz destekleride unutmayın..
saygılar..

Bendeki durum biraz farkli. Ben VIP olmak isterken hic biri ilgilenmedi mesajlar atmama ragmen öyle kaldi. Buda bi Garip

artık ben de foruma girmeme kararı aldım

artık ben de foruma girmeme kararı aldım
kararınıza saygı duyarız..
ama kaybeden siz olursunuz..
hemen kestirip atmayın..beklemede kalın..
600 tl ye ne kaldı..
150 tl den 4 paket sigara..
veya 750 tl ye 1 porsiyon şiş..

🔥Tüm Yönetici Ve Paylaşımcı Arkadaşların Dikkatine🔥

1. Konular

1. 1.282.901
  2. Mesajlar

1. 1.683.929
  3. Kullanıcılar

1. 32.238
  4. Son üye

Geri