Uygulama ogrencisi genel degerlendirme nasil yapilir?

Editör

Efsanevi Üye
Credits
0

Uygulama öğrencisi genel değerlendirme nasıl yapılır?

Uygulama öğrencisinin en az iki kez "Günlük Değerlendirme" işleminin gerçekleştirilmiş olması gerekir. "Öğretim Üyesi Görüşü" bölümünde bulunan alanlar en fazla üç yüz karakter olacak şekilde doldurulur. Genel Değerlendirme formu eksiksiz bir şekilde doldurulduktan sonra "KAYDET" butonuna tıklanır.

Uygulama öğrencisi kaç defa değerlendirilir?

Genel Değerlendirme yapabilmeniz için uygulama öğrencisinin devamsızlık işlemlerinin tamamlanmış olması gerekir ve uygulama öğrencisinin en az dört kez "Günlük Değerlendirme" işleminin gerçekleştirilmiş olması gerekir.

Uygulama öğrencisi çap ne demek?

Uygulama öğrencisi çap ne demek?
Bir lisans öğretim programına (birinci anadal) kayıtlı olan öğrencilerin, üniversitelerindeki başka bir bölümün tüm derslerini alarak, aynı zaman dilimi içinde her iki programı da başarıyla tamamlayıp, ikinci bir dalda lisans diplomasına sahip olmaları anlamına gelir…

Stajyer öğrenci için öğretmene ek ders verilir mi?

Stajyer öğrenci için öğretmene ek ders verilir mi?
(3) Uygulama öğretmenlerine ise Okul Deneyimi I ve Okul Deneyimi II derslerinin her birinden haftada 4'er saat, Öğretmenlik Uygulaması dersinden haftada 6 saat ek ders görevi verilebilir. Ancak, uygulama öğretmenlerine bu kapsamda verilecek ek ders saati sayısının toplamı haftada 10 saati geçemez.

Uygulama öğrencisinin işlemesi anlatması gereken ders saati en az kaç olmalıdır?

Uygulama öğrencisinin fiilen anlatacağı ders saati; ilgili dersin haftalık ders çizelgesinde ders saati 1-2 saat olanlarda en az toplam 14 (on dört), 3 (üç) ve üzeri olanlarda ise toplam 24 (yirmi dört) saatten az olmayacak şekilde planlanır.

Öğretmenlik uygulamasi kac saat?

Öğretmenlik uygulaması dersi öğretim programlarımızda 6 saat uygulama, 2 saat teorik olmak üzere 5 kredilik zorunlu bir derstir. Dersin uygulama bölümü Milli Eğitime Bağlı uygulama okullarında gerçekleştirilirken, 2 saatlik teorik bölümü fakültede uygulama öğretim elemanı ile birlikte yürütülür.

Hangi durumlarda ek ders 25 fazla ödenir?

Hangi durumlarda ek ders 25 fazla ödenir?
(Değişik fıkra: 21/03/2006?5473 S.K./3.mad) *1* Bu ücretler, özel eğitime muhtaç öğrencilerin eğitim ve öğretim gördüğü kurumlarda görevli öğretmen ve yöneticiler ile bu öğrencilere yönelik olarak açılan özel sınıf öğretmenlerine ve cezaevlerinde görevli öğretmenlere % 25 fazlasıyla ödenir.

Öğretmenler Stajyerlerden para alıyor mu?

Öğretmenler Stajyerlerden para alıyor mu?
Stajyer Öğretmen Maaş Almaz MEB ile YÖK arasında yapılan anlaşma neticesinde stajyer öğretmenler okullarda haftanın bir günü çalıştırılmaktadır. Ancak stajyer öğretmenler her hangi bir maaş, ders ücreti, yemek parası, yol parası vb. gibi konularda ödeme almamaktadır.

Uygulama öğrencisi genel değerlendirme işlemi için belirlenen adımları açıklayayım:

1. Uygulama öğrencisinin en az iki kez "Günlük Değerlendirme" işlemi gerçekleştirilmelidir.
2. "Öğretim Üyesi Görüşü" bölümü en fazla üç yüz karakter olacak şekilde doldurulmalıdır.
3. Genel Değerlendirme formu eksiksiz bir şekilde doldurulduktan sonra "KAYDET" butonuna tıklanmalıdır.

Genel değerlendirme yapabilmek için uygulama öğrencisinin devamsızlık işlemlerinin tamamlanmış olması ve en az dört kez "Günlük Değerlendirme" işleminin gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir.

Uygulama öğrencisi çap, bir lisans öğretim programına kayıtlı olan öğrencilerin, üniversitelerindeki başka bir bölümün tüm derslerini alarak, aynı zaman dilimi içinde her iki programı da başarıyla tamamlayıp, ikinci bir dalda lisans diplomasına sahip olmaları anlamına gelir.

Stajyer öğrenciler için öğretmenlere ek ders verilebilir. Örneğin, uygulama öğretmenlerine Okul Deneyimi I ve Okul Deneyimi II derslerinin her birinden haftada 4'er saat, Öğretmenlik Uygulaması dersinden haftada 6 saat ek ders görevi verilebilir. Ancak, uygulama öğretmenlerine verilecek ek ders saati toplamı haftada 10 saati geçemez.

Uygulama öğrencisinin işlemesi gereken ders saati ilgili dersin haftalık ders çizelgesinde belirlenir. Ders saati 1-2 saat olan derslerde en az toplam 14 saat, 3 saat ve üzeri olan derslerde ise en az toplam 24 saat fiilen anlatılması gerekmektedir.

Öğretmenlik uygulaması dersi genellikle 6 saat uygulama, 2 saat teorik olmak üzere 5 kredilik zorunlu bir ders olarak planlanmaktadır. Uygulama bölümü Milli Eğitime Bağlı okullarda gerçekleştirilirken teorik bölüm fakültede uygulama öğretim elemanı ile birlikte yürütülür.

Stajyer öğretmenlere herhangi bir maaş, ders ücreti, yemek parası, yol parası gibi ödemeler yapılmamaktadır. MEB ile YÖK arasında yapılan anlaşma gereği stajyer öğretmenler haftanın bir günü okullarda çalıştırılmaktadır ancak maddi bir karşılık alamamaktadırlar.

Eğer başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin.

3 ordu kac askerden olusur?

TMK 1007 zamanasimi ne zaman baslar?

1. Konular

1. 1.263.960
  2. Mesajlar

1. 1.660.714
  3. Kullanıcılar

1. 31.294
  4. Son üye

Geri
Üst Alt