Uygur Kardeşler kaç yaşında?
Süheyl Uygur
Doğum | 30 Kasım 1958
Milliyet | Türk
Meslek | Oyuncu, sunucu
Ebeveyn(ler) | Nejat Uygur Necla Uygur
Uygur kardeşler kim?
Süheyl UygurSüha UygurAhmet UygurKemal UygurBehzat Uygur/Kardeşleri
Uygur kardeşler nereli?
Uygur kardeşler nereli?
Ahmet, Süheyl Uygur, Süha, Kemal ve Behzat Uygur. Süheyl Bey ikiziniz Süha ile Samsun'da doğmuşsunuz galiba? Süheyl Uygur: "Tabii ben ve Süha Samsun doğumluyuz. Behzat Adana, Kemal Antakya doğumlu.
Süheyl Uygur mu büyük Behzat Uygur mu?
Behzat Uygur, 21 Nisan 1963 tarihinde Adana'da doğmuştur. Ailece aslen Kilis'lilerdir. Tiyatrocu Nejat Uygur, Nejla Uygur çiftinin 5 oğlundan en küçüğüdür. Sırasıyla; Ahmet, Süheyl Uygur, Süha Uygur, Kemal ve Behzat Uygur.
Suat Uygur kaç yaşında?
63 yaşında (1 Aralık 1958)Süheyl Uygur / Yaş
Uygur kaç yaşında?
Uygur kaç yaşında?
59 yaşında (21 Nisan 1963)Behzat Uygur / Yaş
Kemal Uygur kaç çocuğu var?
Nejat Uygur
Meslek | Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu
Etkin yıllar | 1949-2007
Evlilik | Necla Uygur
Çocuk(lar) | Ahmet Uygur Süheyl Uygur Süha Uygur Kemal Uygur Behzat Uygur
Behzat Uygur kardeşler kaç kardeş?
Süheyl ile Behzat ikiz mi?
Süheyl ile Behzat ikiz mi?
Sırasıyla; Ahmet, Süheyl Uygur, Süha, Kemal ve Behzat Uygur. Süheyl Uygur, kardeşi Süha Uygur'un ikizidir. Annesi doğuma son ana kadar Samsun Zafer Sineması'ndaki tiyatro oyununa devam etmiş. Behzat Uygur Adana'da doğmuş, Süheyl- Süha Samsun, Kemal Antakya, en büyük abileri Ahmet de İstanbul'da vapurda doğmuş.
Ahmet Uygur Kimdir?
Ahmet Uygur 1970 yılında Kütahya'da doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi'nde edebiyat okudu. İstanbul'da çeşitli özel eğitim kurumlarında öğretmenlik yaptı. Spotify'da "Sesli Düşünüyorum" adlı bir podcast kanalı var.
Süha Uygur eşi kimdir?
Filiz UygurSüha Uygur / Eşi
Süheyl Uygur kaç yaşında?
Süheyl Uygur kaç yaşında?
Nejat Uygur neden öldü?
Usta tiyatro sanatçısı Nejat Uygur, uzun süre hastanede tedavi görmesine rağmen 18 Kasım 2013 günü saat 19.57'de solunum yetmezliği (respiratuar yetmezlik) sebebiyle Medistate Kavacık Hastanesinde, 86 yaşında öldü.Teşvikiye Camisi'nden kaldırılan cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.