Modoratör
Yeni Üye
Uyumsuz Tris oluyor mu?
Mutlu anlarında bu sefer mutluluktan ağladım sonuçta kitabın yarısında çoğunda salya sümük ağladım. En sonunda Tris öldü ve ağlamaktan kıpkırmızı olan gözlerime aldırmadan hüngür hüngür ağladım ve şu anda bile Tris'in öldüğünü yazarken ağlıyorum.
Uyumsuz yandaş Bölüm 2 çıkacak mı?
Uyumsuz Serisi: Yandaş Bölüm 1 filmi ülkemizde 11 Mart 2016 tarihinde vizyona girecek. Uyumsuz Serisi: Yandaş Bölüm 2 ise ilk bölümden bir yıl sonra 9 Haziran 2017'de sinemalarda olacak.
Uyumsuz 2 ne anlatıyor?
Uyumsuz 2 ne anlatıyor?
Özet. Uzak bir gelecekte geçen distopik hikayede insanlık, her biri farklı bir erdemi temsil eden beş farklı parçaya bölünmüş bir düzende yaşamaktadır. İnsanlar 16 yaşına geldiklerinde kendi insani özelliklerine göre bu beş bölümden birine dahil olup ömür boyu bu bölümde yaşamlarını sürdürmektedirler.
Uyumsuz ne tür bir film?
Uyumsuz ne tür bir film?
AksiyonBilim KurguMaceraGerilimGizemUyumsuz/Türler
Theo James eşi kimdir?
Ruth KearneyTheo James / Eşi (e. 2018)
Divergent devam edecek mi?
InsurgentUyumsuz / Devam filmi
Uyumsuz Serisi hangi sırayla izlenmeli?
Uyumsuz Serisi hangi sırayla izlenmeli?
Uyumsuz, Amerikalı yazar Veronica Roth'in kaleme aldığı bir seridir. Bu seriyi oluşturan kitaplar Uyumsuz, Kuralsız, Yandaş ve Dört: Bir Uyumsuz Koleksiyon Kitabı'dır. Serideki bütün kitaplar beyazperdeye de uyarlanmıştır.
Theo James hala evli mi?
Theo James hala evli mi?
Theo James tam adı ile Theodore Peter James Kinnaird Taptiklis (16 Aralık 1984, Oxford), İngiliz oyuncu….
Theo James
Meslek | Oyuncu, yapımcı, müzisyen
Etkin yıllar | 2010-günümüz
Evlilik | Ruth Kearney (e. 2018)
Çocuk(lar) | 1
Theo James Türk mü?
Theo James isimli Yunan asıllı İngiliz aktörün canlandırdığı, nefes kesici yakışıklılıkta, janti mi janti, müthiş ata binen, hanımların ellerini öpen, etkileyici, entelektüel, esprili, malikanenin tüm genjkızlarından, hanım lady'sine, hatta aşçı kadınlara bile iç geçirten bir civan!