Son Konular

Uzerimde santiye sefligi var mi?

Modoratör

Efsanevi Üye
Credits
0

Üzerimde şantiye şefliği var mı?

Turkiye.gov.tr web adresi altındaki kurumlar bölümünden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Şantiye Şefi Yapı Ruhsatı Bilgileri Sorgulama sekmesi altından sorgulama ekranına ulaşılabilmektedir.

UYDS nasıl giriş yapılır?

(uyds.yds.gov.tr) -Açılan sayfada sağ üstte UYDS Kullanıcı Başvurusu yazan yere tıklanır. -Gerçek Kişi sekmesi seçilerek T.C. kimlik no, doğum tarihi ve e-posta adresi bilgileri girilir. -e-posta adresinize gelen şifre ile kullanıcı girişi yapılır.

Şantiye Şefliği oda kayıt belgesi nasıl alınır?

Şantiye Şefliği oda kayıt belgesi nasıl alınır?
Şantiye Şefi Oda Sicil Kayıt Belgesi almak isteyen meslektaşlarımızın Mimarlar Odası Antalya Şubesi Mesleki Denetim Birimine, aşağıda yazılan toplam 3 adet evrağı şubeye gelerek elden veya e-posta ile göndermeleri gerekmektedir. E-postanızı gönderdikten sonra evraklarınız tamam ise onay maili gönderilecektir.

Yapı denetim sistemine nasıl girilir?

Öncelikle kullanıcılar (Yapının mimari proje müellifi, ilgili idare vs.) tarafından Ulusal Yapı Denetim Sistemine www.yds.gov.tr adresli web sayfasında yer alan "YDS Giriş" ikonunun tıklanması sonrasında açılan ekrandan Kulllanıcı Adı:TC Kimlik No ile giriş işlemi yapılır.

Ulusal yapı denetim Sistemi nasıl giriş yapılır?

Merkez Yapı Denetim Komisyonu Başkanlığı'nın web adresi olan http://www.yds.gov.tr/ adresinden Ulusal Yapı Denetim Sistemine kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapılarak başvuru süreci takip edilebilmektedir.

Şantiye şefi kaydı nasıl yapılır?

Şantiye şefi kaydı nasıl yapılır?
1 Ocak 2019'dan önce denetçi, şantiye şefi ya da mimari proje müellifi olan mimarların internet üzerinden uyds.yds.gov.tr adresinden kimlik bilgileri ile kayıt olup kullanıcı profili oluşturmaları gerekiyor. 1 Ocak tarihi sonrasında denetçi, şantiye şefi ya da mimari proje müellifliği yapacak olan mimarların ise önce …

Oda Sicil Kayıt Belgesi nasıl alınır?

Oda Sicil Müdürlüğü Islak İmzalı Belge Hizmetleri: Oda Sicil Müdürlüğü tarafından düzenlenen Oda Sicil Kayıt Ve Faaliyet Belgesi, İhale Belgesi (G Bendi), İngilizce Oda Sicil Kayıt Ve Faaliyet Belgesi ,Ticaret Sicil Gazetesi Tasdiki, hizmetlerini online olarak internet üzerinden ıslak imzalı talep ederek hizmetinizi …

Merhaba, Şantiye Şefliği konusunu detaylı bir şekilde ele alalım:

İlk olarak, Türkiye'de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı kurumlardan biri olan Mimarlar Odası'na kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Şantiye Şefliği oda kayıt belgesi almak istiyorsanız, Mimarlar Odası Antalya Şubesi Mesleki Denetim Birimine başvurmanız gerekmektedir. Bunun için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Mimarlar Odası Antalya Şubesi Mesleki Denetim Birimine aşağıda belirtilen 3 adet evrağı elden ya da e-posta ile göndermeniz gerekmektedir.

2. Gerekli evraklar tamamlandıktan sonra onay maili almanız gerekmektedir.

Şantiye Şefliği oda kayıt belgesi almak için gerekli evraklar ve detaylı bilgiyi Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nden alabilirsiniz.

Ayrıca, Yapı Denetim Sistemi'ne giriş yapmak için www.yds.gov.tr adresini ziyaret ederek kulllanıcı adı ve şifrenizi kullanabilirsiniz. Bu sistem üzerinden yapı denetim süreçlerinizi takip edebilirsiniz.

Eğer Şantiye Şefi olarak kayıt yaptırmak istiyorsanız, öncelikle 1 Ocak 2019 tarihinden önce denetçi, şantiye şefi ya da mimari proje müellifi olan mimarlar internet üzerinden uyds.yds.gov.tr adresinden kimlik bilgileri ile kayıt olup kullanıcı profili oluşturmaları gerekmektedir. Bu konuda detaylı bilgiyi yine ilgili platformlardan edinebilirsiniz.

Son olarak, Oda Sicil Kayıt Belgesi almak için Oda Sicil Müdürlüğü tarafından düzenlenen belge hizmetlerini online olarak internet üzerinden talep edebilirsiniz. Bu hizmetler arasında Oda Sicil Kayıt Ve Faaliyet Belgesi, İhale Belgesi (G Bendi), İngilizce Oda Sicil Kayıt Ve Faaliyet Belgesi, Ticaret Sicil Gazetesi Tasdiki gibi belgeler yer almaktadır.

Herhangi bir konuda daha detaylı bilgiye ihtiyacınız varsa, lütfen sormaktan çekinmeyin.

Ilgaz Ceylin ile neden evlendi?

Happy mod viruslu mu?

1. Konular

1. 1.281.398
  2. Mesajlar

1. 1.679.250
  3. Kullanıcılar

1. 31.808
  4. Son üye

Geri
Üst Alt