VakıfBank Kadir Karataş kimdir?
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü mezunu olan Kadir Karataş, yüksek lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi'nde tamamlamıştır. 1996 yılından itibaren VakıfBank'ta çeşitli birim ve şubelerde mali analist, kontrolör, müdür, başkan ve bölge müdürü unvanlarıyla görev yapmıştır.
Abdi Serdar Üstünsalih kaç yaşında?
1963 yılında Trabzon'da doğan Abdi Serdar ÜSTÜNSALİH, meslek hayatına 1991 yılında Bankamızda başlamıştır.
Hazım Akyol Kimdir?
Halen Vakıfbank'ta Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Hazım AKYOL, 26.06.2019 tarihinden beri Şirkefimizde Yönefim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. (26.06.2019 – …) 01.08.1956 tarihinde Trabzon Akçaabat' da doğan Halil ÇELİK, ilk, orta ve lise tahsilini Akçaabat' da tamamladı.
Mustafa Saydam VakıfBank kimdir?
Mustafa Saydam VakıfBank kimdir?
1966 Ağrı doğumlu olan Mustafa Saydam, 1990 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun olmuştur. 1993 yılında T.Vakıflar Bankası T.A.O.'da Müfettiş Yardımcısı unvanıyla göreve başlamıştır.
Mikail Hıdır nereli?
Mikail Hıdır nereli?
1979 yılında Kepsut/Balıkesir'de doğan Mikail HIDIR, 2000 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuş ve bir süre avukatlık yapmıştır. 2003 yılında VakıfBank'ta Müfettiş Yardımcısı olarak bankacılık kariyerine başlamış, Müfettişlik görevinin ardından sırasıyla Takip Ekipleri Müdürlüğü, Uyum Müdürlüğü.
Alp Tolga Şimşek kimdir?
Alp Tolga ŞİMŞEK – Hukuk İşleri Başkanı – VakıfBank | LinkedIn.
Abdi Serdar Üstünsalih kim?
Abdi Serdar Üstünsalih (12 Mayıs 1963, Trabzon) Türk bankacı. 1991 yılında VakıfBank'ta başladığı bankacılık mesleğinde çeşitli birim ve şubelerde Müdürlük yapmıştır. Ardından Bilgi İşlem, Bireysel Bankacılık, Bankacılık Operasyonları ve Temel Bankacılık Uygulama Geliştirme birimlerinde Başkan olarak görev almıştır.
Abdi Serdar Üstünsalih hangi okul mezunu?
Çünkü Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, Karadeniz Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu.
VakıfBank Teftiş Kurulu Başkanı kimdir?
VakıfBank Teftiş Kurulu Başkanı kimdir?
Günay Esentürk, CRMA – Teftiş Kurulu Başkan Yrd. – VakıfBank | LinkedIn.
VakıfBank sahibi kim?
VakıfBank sahibi kim?
Ministry of Treasury and FinanceVakıfBank / Üst kuruluşu
KGF nin başında kim var?
KGF Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz, Genel Müdür İsmet Gergerli ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gürsel Baran, Murat Kulaksız, Murat Bilgiç ve Alper Batur'dan oluşan heyet Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'i ziyaret edip KGF desteklerinde gelinen noktayla ilgili bilgi verdi.
Erdal Erdem Kimdir?
Yönetim Kurulu Başkanvekilliği görevini sürdürmüştür. 2020 Temmuz tarihinden itibaren Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası'nda Yönetim Kurulu Üyeliği görevine atanan ERDEM, aynı zamanda Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanlığı görevini de yürütmektedir. 8 Şubat 2022 tarihi itibariyle Kredi Garanti Fonu Genel Müdürü olarak …
VakıfBank Voleybol sahibi kim?
VakıfBank SK
Başkan | Abdi Serdar Üstünsalih
Koç | Giovanni Guidetti
Kaptan | Ayşe Melis Gürkaynak
2020-2021 | 1.
VakıfBank Hukuk Müşaviri Kimdir?
VakıfBank Hukuk Müşaviri Kimdir?
Dr. Alp Tolga ŞİMŞEK – Hukuk İşleri Başkanı – VakıfBank | LinkedIn.