Son Konular

Vali Aksoy, BEBKA Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.484
vali-aksoy-bebka-haziran-ayi-yonetim-kurulu-18761128_amp.jpg

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Haziran Ayı Yönetim Kurulu toplantısına katılım sağladı.

BEBKA Haziran Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı için Bilecik'e giden Vali Aksoy, ilk olarak Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bilecik Valisi olarak atanan Faik Oktay Sözer'i makamında ziyaret etti. Vali Aksoy, Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer'e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyaretlerin ardından toplantı gerçekleştirildi. Bursa Valisi Erol Ayyıldız başkanlığında diğer BEBKA üyelerin de katılım sağladığı toplantıda çeşitli konularla ilgili değerlendirmede bulunuldu. - ESKİŞEHİR

Rusya ve ABD İlişkilerinde Normalleşme Süreci Askıya Alındı

Benzer Konular

Tüm Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu'nun (TSTK) Olağan Genel Kurul Toplantısı, 15 Haziran 2025 Pazar günü Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşkesi A Blok Konferans Salonu'nda geniş bir katılımla gerçekleşti. Toplantı, USKEF Genel Başkanı Öğr. Gör. Umut Elbir'in liderliğinde gerçekleşti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Kocaeli Valisi adı nedir? 02.05.2022. Valimiz Sayın Seddar YAVUZ, 1967 Eskişehir doğumlu olup İlköğrenimini Gümüşkonak’ta, orta öğrenimini Eskişehir’de, lise öğrenimini de Balıkesir’de.. K Maraş valisi kim oldu? Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk COŞKUN, 1970 yılında İstanbul’da doğdu...
Cevaplar
1
Görüntüleme
14
Banka yönetim kurulu kimlerden oluşur? Bankalar Kanunu’na göre Türkiye’de faaliyet gösteren bankaların yönetim kurulu üyelerinin sayısı en az beş kişiden oluşur. Banka genel müdürü, bulunmadığı hâllerde vekili yönetim kurulunun tabii üyesidir. Bankalar Kanunu’na göre, kredi açma yetksi verilmiş...
Cevaplar
1
Görüntüleme
5
  1. Konular

1. 1.281.092
  2. Mesajlar

1. 1.678.430
  3. Kullanıcılar

1. 31.747
  4. Son üye

Geri