haberci
Efsanevi Üye

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde yatan öğrencilere sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Vali Aksoy, öğrencilere 2024-2025 eğitim öğretim yılı ikinci dönem karnelerini bizzat dağıtarak moral verdi.
ESOGÜ'deki karne töreninde, hasta öğrencilere destek olmak amacıyla Vali Aksoy'un nezaretinde düzenlenen etkinlik duygusal anların yaşanmasına sebep oldu. Vali, öğrencilere geçmiş olsun dileklerini ileterek onlara moral verdi.
Tedavi süreci boyunca hastanede eğitimlerine devam eden öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Aksoy, yaptığı açıklamada hastane sınıflarının öğrencilerin eğitimine büyük katkı sağladığını vurguladı. Aksoy, "Hastane sınıfları, öğrencilerin sadece derslerini takip etmelerini sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda sosyal ve psikolojik destek sunarak öğrencilerin moralini yükseltiyor. Özellikle ortaokul ve lise öğrencilerinin derslerinde geri kalmalarını engelliyor." şeklinde konuştu.
Programda yer alan öğretmenler ve sağlık personeline de teşekkürlerini ileten Vali Aksoy, "Çocuklarımızın eğitim haklarına her şartta destek olmak en önemli görevimizdir. Onların başarıları bizim için gurur kaynağıdır. Bu süreçte emeği geçen tüm öğretmenlere ve sağlık çalışanlarına minnettarım." diyerek duygularını dile getirdi.