Modoratör
Efsanevi Üye
Varlık şirketleri harçtan muaf mı?
Not: 5411 sayılı yasa uyarınca kurulan varlık yönetim şirketleri tahsil ve cezaevi harcı dışında kuruluşlarından itibaren beş yıl süre ile tüm harçlardan muaf olup bunların muafiyeti ise kuruldukları takvim yılından itibaren muafiyetin bittiği yılın takvim dönemi sonuna kadar muaftır. 5411 S.K.
Gelecek varlık yönetimi ne iş yapar?
Gelecek varlık yönetimi ne iş yapar?
Gelecek Varlık Yönetimi A.Ş. banka ve diğer finans kuruluşlarının tahsili gecikmiş alacak portföylerini satın alarak borçların çözümlenmesi alanında hizmet veren finansal bir kuruluştur. 2005 yılında kurulmuştur ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından denetlenmektedir.
Varlık yönetim şirketleri hangileri?
Varlık yönetim şirketleri hangileri?
Varlık Yönetim Şirketleri
- ADİL VARLIK YÖNETİM A.Ş. http://adilvarlik.com/
- ARMADA VARLIK YÖNETİM A.Ş. https://www.armadavarlik.com/
- ARSAN VARLIK YÖNETİM A.Ş.
- BİRİKİM VARLIK YÖNETİM A.Ş.
- BİRLEŞİM VARLIK YÖNETİM A.Ş.
- BOĞAZİÇİ VARLIK YÖNETİM A.Ş.
- DENGE VARLIK YÖNETİM A.Ş.
- DİRİKER VARLIK YÖNETİM A.Ş.
Gelecek varlık hangi bankanın?
İSTANBUL (AA) – Garanti Bankası tarafından gerçekleştirilen tahsili gecikmiş bireysel alacak satışında Gelecek Varlık, toplam 649,3 milyon lira anaparaya sahip 2 ihaleyi kazandı.
Gelecek varlik tahsilat temsilcisi ne iş yapar?
Gelecek varlik tahsilat temsilcisi ne iş yapar?
Görevi ifa ve geliştirme ile ilgili kendisinden istenen raporları hazırlamak, Tahsilatı sağlamak amacıyla gerekli araştırmaları gerçekleştirmek, Bireysel ve takım performansını iyileştirmeye yönelik fikir geliştirmek, Hedefe ulaşmak için yapılan ilave çalışmaları ve görüşmeleri, planlı bir şekilde gerçekleştirmek.
Denizbank hangi varlık şirketi ile çalışıyor?
Denizbank hangi varlık şirketi ile çalışıyor?
Maaşımdan Denizbank icra yoluyla parayı tahsil etti, fakat Denizbank borç belgelerini Güven Varlık şirketine devretmiş.
Gelecek varlık hangi banka?
GELECEK VARLIK Haberleri İSTANBUL (AA) – Garanti Bankası tarafından gerçekleştirilen tahsili gecikmiş bireysel alacak satışında Gelecek Varlık, toplam 649,3 milyon lira anaparaya sahip 2 ihaleyi kazandı.
Gelecek varlık yönetimi hangi banka?
Gelecek varlık yönetimi hangi banka?