Modoratör
Efsanevi Üye
Varta akü ömrü kaç yıl?
Akünün normal şartlarda ömrü 5-6 yıldır. Yani 5-6 yılda bir akü yenilemek normaldir.
Inci akü üretim yılı nerede yazar?
Inci akü üretim yılı nerede yazar?
İnci Akü Üretim Tarihi Nerede Yazar? Japon teknolojisi ile üretim yapan İnci Akü'nün tüm ürünleri Avrupa Standartları'nı karşıladığı için üretim tarihi de akünün üzerinde yer alır.
Varta akü üretim tarihi nerede?
Varta akü üretim tarihi nerede?
Üretim tarihi, akünün eksi kutup kısmı üzerine, akü gövdesi üzerinde ya da garanti belgesi üzerinde yazar.
Akü soğuk havada neden boşalır?
Soğuk havada akü çalıştıramamanın yani akü marş basmama durumunun en temel nedeni; kış aylarının getirdiği soğuk havayla aracın marş akımına olan ihtiyacının artması, akü enerjisinin azalması oluyor.
En iyi akü hangisi?
En iyi akü hangisi?
Global pazarda en iyi akü markası Varta seçilmiştir. Üstün bir deneyimle üretilen aküler her araç tipi ve modeline uyum sağlıyor. Özellikle start – stop araçlar için en iyisi olduğunu söyleyebilirim.
Inci akü Türk malı mı?
Inci akü Türk malı mı?
olarak 1984 yılında Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde Cevdet İnci tarafından kurulmuştur….İnci GS Yuasa Akü
Tür | Anonim şirket
Kuruluş | 1984
Genel merkezi | Manisa , Türkiye
Kilit kişiler | Tarık Tunalıoğlu – (Yönetim Kurulu Başkanı) Cihan Elbirlik – (İcra Kurulu Direktörü) Yuji Hashimoto – (Başkan Vekili)
Ürün | Starter ve Endüstriyel Akü
Inci akü kaç yıl garanti?
Garanti süresi, akünün satışından itibaren başlar ve 2 yıldır. ( 24 aydır ) Bu şart sadece genel kullanım araçlar için geçerli olup; Ticari araçlar, taksiler, şehirlerarası hizmet veren otobüsler, starter kullanım dışı deniz araçları, iş makineleri, donanımlarını direkt aküden çalıştıran karavanlar için ise 1 yıldır.
VARTA akü fabrikası nerede?
VARTA akü fabrikası nerede?
İlk kuru hücreli piller yeni Ellwangen taşınabilir pil fabrikasının hatlarından çıkmaya başladı – halen BMF adındaki şirketin altındadır. VARTA pilleri halen Dischingen'de üretilmektedir. Yani, VARTA Consumer sadece konum olarak Almanya'yı değil aynı zamanda "Made in Germany"nin önemini vurgulamaktadır.
VARTA akü seri no nerede yazar?
VARTA akü seri no nerede yazar?
Akünüzün üzerinde yazan 14 haneli barkod/seri numarasını aşağıdaki alana girerek sorgulayabilirsiniz. Raf ömrü, model ve marka bilgilerine ulaşabileceksiniz. Seri numaranız garanti belgenizin üzerinde yer alır. Aynı zamanda akünüzün üzerindeki kare barkod yanında yazılı şekilde gözükmektedir.
Soğuk havada akü boşalır mı?
Soğuk Havalarda Akü Donar mı? Dikkat edilmediği takdirde çok soğuk havalarda akünün donma ihtimali her zaman bulunuyor. Ancak şarjı yeterli olmayan akümülatörler deşarj seviyesine göre 0 ve -10 derece arasında dahi donabiliyor. Bu nedenle soğuk havalarda akünün şarjının tam olmasına dikkat etmek gerekiyor.