Vdf ne demek?
VDF, uzun ismi ile Volkswagen Doğuş Tüketici Finansmanı A.Ş. araç almak isteyen müşterilerinin mevcut var olan bütçelerine ve ödeme yapabilecek şartlarda uygun olarak her türlü finansal hizmeti kredilendirmek üzere kurulmuş bir tüketici finansman şirketidir.
Vdf kredi nasıl?
Vdf kredi nasıl?
Kredi başvurunuzun olumlu değerlendirilmesi sonucunda gerekli evraklarınızla birlikte size en yakın vdf yetkili satıcısına giderek vdf yetkilisi ile görüşmeniz yeterlidir. Kredinizi hangi vadelerde alabilirsiniz? Kredinizi farklı bir uygulama olmadığı sürece 6-60 ay arasındaki vadelerde kullanabilirsiniz.
Vdf kime ait?
Vdf kime ait?
1999 yılında %51 Volkswagen Financial Services A.G ve %49 Doğuş Grubu ortaklığıyla kurulan Volkswagen Doğuş Finans (vdf), "Otomotiv değer zincirinde yer alan tüm oyuncuların finansal ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler geliştirmek ve sunmak" için faliyetlerini sürdüren Türkiye'nin öncü otomotiv finansmanı şirketidir.
Vdf kredi ne demek?
Hayallerinizi ertelemeyin, gönlünüzden geçen Volkswagen modeline hemen sahip olun diye, Volkswagen Doğuş Finans'tan (vdf) %2,19 avantajlı faiz oranıyla kredi imkanı sizleri bekliyor. Bunun için araç kredinize, Volkswagen'inizi ilk günkü gibi korumanıza yardımcı Hep Yeni Paketi'nden iki sigorta ürünü eklemeniz yeterli!
Vdf kredi hangi bankada?
Vdf kredi hangi bankada?
Garanti Bankası, İş Bankası, Türkiye Ekonomi Bankası, Ziraat Bankası, ING Bank, Akbank ve Yapı Kredi Bankası İnternet Şubesi'nden Ödemeler – Fatura Tesisat No ile ödeme adımından Volkswagen Doğuş Finansman TAHSİLATI seçilerek ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.
Ilk tehlike sigortası ne demek?
Ilk tehlike sigortası ne demek?
Sigorta edilecek rizikonun, toplam değeri üzerinden değil, sigortalı ve sigortacının aralarında anlaşarak belirledikleri bir değer üzerinden yapılan sigorta türüne İlk Ateş Sigortası denir. Bu durumda, sigortacının azami sorumluluğu belirlenen değer kadardır.
Vdf Genel müdür?
Yönetim Kurulu Üyeleri
Yönetim Kurulu |
Yönetim Kurulu Üyesi | Hüsnü Akhan
Yönetim Kurulu Üyesi | Jan Ebert
Yönetim Kurulu Üyesi/Genel Müdür | M. Bülent Önder
Yönetim Kurulu Üyesi/Genel Müdür Vekili | Arturo Romanin
Vdf hangi banka?
Vdf hangi banka?
Vakıfbank ne kadar kredi çekebilirim?
Vakıfbank ne kadar kredi çekebilirim?
****Bankamızdan maaş almayan müşterilerimiz 9.000 TL'ye kadar, maaş alan müşterilerimiz ise 20.000-TL'ye kadar Anında Kredi kullanabilecektir. *Vade süresi minimum 3 ay, maksimum 36 aydır.