- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 1.765
- Meslek
- Webmaster
Vestel Regal aynı mı?
Vestel'in sahibi olduğu markalar: Vestel, Vestel Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş. tarafından üretimi yapılan ana marka. Regal, Rusya'da da satılan bir Türk markası
Regal marka iyi mi?
Regal; Zorlu Grubu markalarından biridir. Regal servis ağının geniş olması, hızlı yedek parça temini, kesintisiz müşteri hizmetleri sayesinde kullanıcı memnuniyeti konusunda hayli titiz bir markadır.
Regal, Türkiye merkezli bir beyaz eşya üreticisidir. Zorlu Holding bünyesinde 2002 yılında kurulmuş olup televizyon, buzdolapları, çamaşır makineleri, bulaşık makineleri, klimalar, fırınlar, derin dondurucular, termosifonlar ve ankastre ürünlerden oluşan ürün çeşitliliğine sahiptir.
Vestel hangi ülkeye ait?
Türkiye'nin TV de Pazar lideri ve beyaz eşyada ilk üç üreticiden biri Vestel'dir. Türkiye'nin ilk yerli tasarım ve üretim akıllı telefonu Venus'ün üreticisi Vestel'dir. Servis performansındaki başarıları ile şikayet endeksinde üç yıldır birinci sırada olan Vestel'dir.
Altus markası kime ait?
altus arçelik'in alt markası olup ürün kalite ve ürün fonksiyonları daha mütevazi bir formdadır. aslında tam olarak fiyat/performans olarak görülebilir. ancak genelde altus'un görünümü çok şık değildir ve daha uygun fiyatlı malzeme kullanılmıştır.
Regal marka hangi markanın yan ürünü?
6yıldır Güya Vestel'in yan ürünü olan Regal LED TV kullanıyorum böyle bir marka görmedim sürekli mi ekran gider bir kez TV tamircisine verdim birkaç ay kullanımdan sonra tekrar bozuldu bu kez ledlerini kendimiz yaptık lehim makinesi kullanarak birkaç ayda böyle idare ettik şimdi yine aynı rezalet Du…
Vestel israil malı mı?
Vestel 1984 yılında Asil Nadir tarafından kurulan Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bünyesinde üretilen tüketici elektroniği ürünleri markasıdır. 1994 yılında Zorlu Holding tarafından satın alındı. Vestel'in üretim tesisleri Manisa'da ve Rusya'nın Alexandrov şehrinde yer almaktadır.
Bu sorunun cevabı evet. Vestel 1984 yılında Türkiye'de kurulmuş olup, 1994 yılında yine bir Türk şirketi olan Zorlu Holding bünyesine geçmiştir ve 1994'ten bu yana Zorlu Holding bünyesinde faaliyet gösteriyor. Yani Vestel gerçekten Türkiye menşeili bir firma. Vestel'in üretmiş olduğu pek çok ürün var.
Arçelik ve Altus aynı mı?
Grundig mi Arçelik mi?
Tüketici elektroniği, beyaz eşya, ses ve görüntü sistemleri sektöründe faaliyetlerini yürüten ve elektronik ürünleriyle tüm dünyada tanınan Grundig, 2007 yılından beri Arçelik A.Ş. şirketi olarak faaliyet göstermektedir.