Son Konular

Victor Osimhen, Milli takımda sakatlandı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.224.695
Victor Osimhen, Milli takımda sakatlandı

Nijerya ile Ruanda'nın karşı karşıya geldiği Afrika Dünya Kupası Elemeleri'nde sakatlanan Nijeryalı milli futbolcu Victor Osimhen, oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Victor Osimhen şoku...

Afrika Dünya Kupası Elemeleri'nde karşı karşıya gelen Nijerya ile Ruanda kozlarını paylaştı.

Galatasaray forması giyen Nijeryalı milli futbolcu Victor Osimhen, maça ilk 11'de başladı.

SAKATLIK GEÇİRDİ

Nijeryalı yıldız Victor Osimhen, müsabakanın 36. dakikasında ceza sahası çizgisinin sağında rakibinin yaptığı faul sonrası acı içinde yerde kaldı.

Osimhen, sakatlık yaşamasının ardından oyundan çıktı.

BUZ TEDAVİSİ UYGULANDI

Sakatlığı nedeniyle kenara gelen Victor Osimhen'e, Nijerya teknik heyeti, moral olarak destek oldu.

Osimhen'in ayağına burada buz tedavisi uygulandı.

Benzer Konular

Dünya Kupası Elemeleri C Grubu 5.hafta maçında Ruanda ile Nijerya karşı karşıya geldi. Mücadele, Stade Amahoro'da oynandı. Ev sahibi Ruanda, "Ntwari, Omborenga, Ange, Manzi, Niyomugabo, Gueulette, Bizimana, Mugisha, Nshuti, Sahabo, Kwizera" kadrosuyla sahaya çıktı. Konuk takım Nijerya Milli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Google hileleri nelerdir? Şimdi birbirinden ilginç Google hilelerine ve bu hileleri nasıl yapabiliriz onları anlatamaya geçelim. Google yerçekimi nasıl yapılır? Google arama çubuğuna “Google gravity” yazın ve kendimi şanslı hissediyorum düğmesine basın. Sayfadaki tüm öğelerin yerçekimine kapılıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
FaceTime şifreli mi? iMessage, FaceTime ve Mail. Mesajlar ve FaceTime konuşmalarınız uçtan uca şifreleniyor. Böylece mesajlarınız aygıtlar arasında gönderilirken hiç kimse tarafından okunamıyor. Ve Mail uygulamasında kimliğinizi gizleyebiliyorsunuz. Gizlilik ilkesi ne demek? Gizlilik ilkesi ne...
Cevaplar
1
Görüntüleme
17
Adım Adım Sınav ücretli mi? Adım Adım Sınav ücretli mi? Sistemin kullanımı ücretsizdir. Adım Adım Sınav nedir? Adım Adım Sınav Türkiye’nin ilk ve tek Online Sınav Platformudur. Eğitim ve öğretim yılı başında hangi sınıf düzeylerinde kaç tane sınav yapılacağı, sınavların tarihleri ve bu...
Cevaplar
1
Görüntüleme
9
Adım Adım Sınav ücretli mi? Adım Adım Sınav ücretli mi? Sistemin kullanımı ücretsizdir. Adım Adım Sınav nedir? Adım Adım Sınav Türkiye’nin ilk ve tek Online Sınav Platformudur. Eğitim ve öğretim yılı başında hangi sınıf düzeylerinde kaç tane sınav yapılacağı, sınavların tarihleri ve bu...
Cevaplar
1
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.280.736
  2. Mesajlar

1. 1.677.584
  3. Kullanıcılar

1. 31.692
  4. Son üye

Geri