Son Konular

Vigo isitici lo ne demek?

Editör

Yeni Üye
Credits
0

Vigo ısıtıcı lo ne demek?

Cihazınız çalışırken açılış zaman ayar düğmesini kısa bir süre (yaklaşık 2-3 saniye) basılı tuttuğunuzda kontrol panelindeki ekranda "LO" yazısı görünür. Cihazın düğmelerine bu ayardan sonra basıldığında kontrol panelindeki düğmelerin çalışmadığı görülecektir.

Kuas Hybridboard nedir?

Hybridboard Infrared Paneller geleneksel olarak evlerimizde kullandığımız kalorifer sistemleri gibi konveksiyonel ısınma prensibi ile daha öncelerinde kullanılan güneş ile aynı ışıma özelliğine sahip olan şömine, soba gibi ısıtıcıların ısıtma prensiplerini bir bünyede bulunduran Dünya'ya Kuas Teknoloji Şirketi …

Panel konvektör ısıtıcı nedir?

Panel konvektör ısıtıcı nedir?
Konvektör Isıtıcılar Infrared ısıtıcıların aksine, bulunduğu ortamdaki havayı ısıtır. Alt kısmından soğuk havayı içine çeken konvektör ısıtıcılar, içerisindeki rezistans sayesinde soğuk havayı ısıtır. Isınan sıcak hava daha sonra üst hava panellerinden tekrar dışarı üflenir.

Vigo ne malı?

Vigo ne malı?
Vigo, 1976 yılında kurulan Mastaş A.Ş. bünyesindeki elektrikli yağlı radyatör markasıdır. Bursa'da üretim yapan Mastaş'ın ürün çeşitleri; çeşitli panel radyatör, sulu ve elektrikli havlu radyatör, elektrikli konvektör ısıtıcı ve vanadan oluşuyor.

Vigo hangi ülkenin?

Vigo
Bayrak Mühür
Ülke | İspanya
Özerk topluluk | Galiçya
İl | Pontevedra ili

Kuas ısıtıcı nedir?

KUAS ısıtıcıları temelde infrared ısınma prensibini kullanmaktadır. Bu sayede Güneş'in ısıtma prensibine en yakın sistemi kullanılır. Bu sayede ısınırken eklem ağrısından, ağız kurumasına kadar bir çok sorunu ortadan kaldırır.

Cam panel ısıtıcı nedir?

Cam panel ısıtıcı nedir?
Ardo Cam Panel, uzun dalga ışıma ile çalışan kızılötesi bir ısıtıcıdır. -Uzun dalga ısı yayını yapması dolayısıyla cildinizde yanma hissi meydana gelmesine sebebiyet vermez. – Yüksek hararete ihtiyaç duymadığından son derece serin bir hava solurken, sağlıklı bir şekilde ısıtır.

Konvektör ısıtıcı nedir Kumtel?

Konvektör ısıtıcı nedir Kumtel?
Kumtel konvektör, ortamdaki havayı alt bölümünden alarak içinde bulunan sistemle ısıtır ve ısıttığı havayı tekrar ortama geri verir. Doğal bir konveksiyon sistemi ile çalışırlar ve sağlıklı bir ısıtma aracı olarak değerlendirilir.

Vigo hangi ülke malı?

1976 yılından beri faaliyet gösteren Mastas A.Ş'ye bağlı ısıtıcı markası Vigo, Bursa'daki üretim tesislerinde %100 yerli bir üretim gerçekleştiriyor.

Vigo ısıtıcı lo, Vigo marka ısıtıcılarda karşımıza çıkan bir uyarı mesajıdır. Cihaz çalışırken açılış zaman ayar düğmesine kısa bir süre basıldığında (yaklaşık 2-3 saniye), kontrol panelinde "LO" yazısı görünür. Bu durumda cihazın düğmelerine basıldığında kontrol panelindeki düğmelerin çalışmadığı görülür.

Vigo markası, 1976 yılında kurulan Mastaş A.Ş. bünyesindeki bir markadır. Elektrikli yağlı radyatörler gibi çeşitli ısıtıcı ürünler üreten Vigo'nun ürünleri Bursa'da üretilmektedir. Markanın ürün çeşitleri arasında panel radyatörler, sulu ve elektrikli havlu radyatörler, elektrikli konvektör ısıtıcılar ve vanalar yer almaktadır.

Vigo markası, Türkiye'de faaliyet gösteren ve üretimini yapan yerli bir markadır. Mastas A.Ş. tarafından üretilen Vigo ısıtıcılar, yerli üretim tesislerinde üretilmektedir. Bu sayede marka %100 yerli bir üretim sunmaktadır.

Kritik nokta sicakligi nedir?

Yetiskinler cocuk dis macunu kullanabilir mi?

1. Konular

1. 1.282.872
  2. Mesajlar

1. 1.683.746
  3. Kullanıcılar

1. 32.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt