- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 1.765
- Meslek
- Webmaster
Vodafone çark hediyeleri neler?
Vodafone, 'Hediye Çarkı' platformunun yeni dönemine özel düzenlediği büyük çekiliş sonucunda 5 adet BMW 1.18, 25 adet Vespa, 100 adet iPhone 11, 500 adet Apple Airpods'tan oluşan ve toplam değeri 3 milyon TL'yi bulan 630 hediye, Hediye Çarkı'nı çevirerek çekilişe katılan ve kazanan talihlilere dağıtılacak.
Vodafone çark kaç günde bir?
Her abone her hafta sadece 1 kez çarkı çevirebilir ve bir kez hediye kazanabilir. Hediye alma hakkı her Pazar 23:59 itibarı ile yenilenir ve 7 gün boyunca geçerli olur. Vodafone'a yeni gelen aboneler, aktivasyonları tamamlandıktan en erken 24 en geç 48 saat sonra kampanyaya katılabilirler.
Vodafone çark yok mu?
Vodafone, mobil uygulaması Yanımda'nın tartışmalı hizmeti "Bana ne var?" adlı hizmetinin en çok kullanılan özelliği olan ve "şans oyunu oynama" kullanıcı deneyimini sunan "Çark" artık "Fırsatlar Dünyası" adlı hizmetinde kullanılacak.
Bana ne var?
Vodafone Yanımda salla kazan olarak da bilinen "Bana Ne Var?" bölümü kullanıcıların her pazartesi günü girerek servis sağlayıcı tarafından verilen hediyeleri toplayabileceği bir alandır. Bu bölüme girebilmek için akıllı cihazlarınıza Yanımda uygulamasını indirmeniz ve kurmanız gerekir.
My Vodafone'dan 1 GB Hediye! My Vodafone uygulamasını indirin, anında 1 GB kazanın! Faturalı ve faturasız abonelerimiz uygulamayı indirdiğinde (uygulamaya giriş yaptığında) 1 GB hediye internet kazanacaklardır.
Vodafone TV 2 ne demek?
Vodafone, faturalı tarifeye geçiş yapan kullanıcılarına Vodafone TV Eğlence Paketi 'ni ücretsiz olarak sunuyor. Üstüne bir de Vodafone TV için 2 GB internet hakkı tanımlıyor. Bu paketin standart ücreti ise 5,9 TL. Pakette 70'den fazla TV kanalını canlı izleme ve 24 saat geri sarma şansına sahip olabiliyorsunuz.
Vodafone hediye internet nasıl alınır?
Vodafone Yanımda'yı indirene 1 haftalık 5 GB hediye. Vodafone faturasıza yeni gelen herkes Vodafone Yanımda'yı indirdiğinde 1 haftalık 5 GB internet kazanıyor. Vodafone Yanımda uygulamasına girerek, Ek Paketler bölümünden hediyenizi alabilirsiniz.
Vodafone'dan bedava internet nasıl alınır?
Vodafone'da 500 MB internet kodu 3636'ya kısa mesaj ile gönderilerek hediye internet kazanılabilmektedir. Kampanya kapsamında paketi kazanmak için "NET 500 MB" yazmanız ve 3636'ya SMS göndermeniz yeterlidir.
Vodafone yanımda nasıl giriş yapılır?
Giriş Adımları Vodafone Yanımda şifrenizi uygulamanın giriş sayfasındaki "Şifre Al" butonuna basarak veya S yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndererek alabilirsiniz.
Vodafone yanımda bana ne var neden olmuyor?
Uygulama güncelliğini yitirmiş olabilir. Vodafone Yanımda uygulamasının eğer eski bir sürümünü kullanıyorsanız marka artık bu sürüme desteğini kesmiş olabilir ve bu yüzden siz gereken her şeyi yapmanıza rağmen sisteme giriş yapamıyor olabilirsiniz. Cihazınız eski olabilir.