Vodafone hangi kargoyla calisiyor?
Siparişleriniz MNG Kargo ile iletilmektedir. Kargo firması siparişi sadece hattın yasal sahibine ve imza karşılığı teslim etmektedir. Ayrıca kargo firması teslimatın aşamaları ile ilgili SMS yolu ile bilgi aktarmaktadır. Lütfen teslimat sırasında kimliğinizi yanınızda bulundurunuz.
Turkcell sim kart fiyatları ne kadar?
Turkcell sim kart fiyatları ne kadar?
Turkcell: En az 100 TL | En fazla 150 TL. Vodafone: En az 95 TL | En fazla 120 TL.
Vodafone Yeni Hat ne kadar sürede gelir?
Vodafone Yeni Hat ne kadar sürede gelir?
Başvurunuzun geçerlilik süresi 10 gündür, İlk 3 gün içerisinde dilediğiniz mağazamızı ziyaret ederek sim kartınızı teslim alabilirsiniz. 3 günün sonunda hattınız adresinize teslim edilmek üzere kuryeye yönlendirilecektir. Size en yakın Vodafone Mağazalarını incelemek için tıklayınız.
Sim kart ne zaman gelir?
Hattımı ne zaman kullanmaya başlayabilirim? Sim kartınızı aktifleyip sözleşmenizi imzaladıktan sonra Yeni hat işlemlerinde 2 saat sonra numara taşıma işlemlerinde is 3-4 gün içinde kullanmaya başlayabilirsiniz.
Vodafone hattım nerede sorgulama?
Vodafone hattım nerede sorgulama?
Başvurumun güncel durumunu nasıl öğrenirim? Başvuru yaptığınız telefon numarası ile Vodafone Yanımda uygulamasına giriş yaparak "Başvurularım" menüsüne tıklayın. Başvuruda bulunduğunuz hattın güncel durumunu bu alandan öğrenebilirsiniz.
Hattım kapandı mı nasıl öğrenebilirim?
Hattım kapandı mı nasıl öğrenebilirim?
Ayrıca, cep telefonunuzdan *166*5# yazdıktan sonra arama tuşuna basarak da kullanım dönemlerinizi öğrenebilirsiniz.
Vodafone online sipariş kaç günde gelir?
Siparişiniz, mağaza ulaştığı günden itibaren 3 gün içinde alınmalıdır. Bu süre zarfında teslim alınmayan ürünler, 4'üncü gün itibarıyla sipariş oluşturulurken belirtilen fatura adresine teslim edilmek üzere standart kargo teslimatı ile gönderime çıkarılacaktır.
Turkcell yeni hat faturasız kaç TL?
Turkcell yeni hat faturasız kaç TL?
Turkcell faturasız hat fiyatları en az 100 TL en fazla 150 TL olarak üzere bayilere göre değişebiliyor.