- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- -34
- Meslek
- Webmaster
Vodafone hizmetleri nelerdir?
İletişim Bilgilerimiz
Vodafone Net sözleşmem ne zaman bitiyor?
Sözleşmelerime nasıl ulaşabilirim? Yanımda İnternet Hesabım sayfasından sözleşme ve taahhütnamelerinize ulaşabilirsiniz. "Hesabım" sekmesine erişmek için ana sayfanın sağ üst köşesinde yer alan kullanıcı ikonunu tıklayıp, açılan menüden "Hesabım"ı seçmeniz yeterlidir.
Vodafone ürünleri nelerdir?
Ürün ve Hizmetler
Vodafone Kampanyaları nelerdir?
1 aylık Xbox Game Pass for PC Hediyen ile yüzlerce oyuna sınırsız ak! Arkadaşını Vodafone Evde İnternet'li yap, 3 ay geçerli 30GB hediye internet kazan! Vodafone Evde İnternet'li olun , Her Şey Yanımda'dan 200 TL Hediye Çeki kazanın! Sınırsız Tiktok Pass 25 TL yerine ayda sadece 15TL!
05425420054 telefon numarası kime ait?
Vodafone sözde müşteri temsilcisi tarafından aranıp çok fatura ödediğim tarifem de indirim yapılabileceği söz konusu olduğu söylendi 05425420054 numaralı arandığım telefon dan görüşme esnasında bilgi almak isterken telefon kesildi ben de 542 yi aradım durumu söyledim böyle bir kampanyamın olmadığı söylendi bana …
Vodafone sözleşmemi nasıl öğrenebilirim?
Vodafone.com.tr'ye hesabınızla giriş yaptıktan sonra, "Hesabım" menüsü altında sözleşmelerinizin örneklerini bulabilirsiniz.
Vodafone evde internet ne kadar kaldı?
Paketlerinizde ne kadar internet hakkınız kaldığını öğrenmek için INTERNET SORGU yazıp, Paketlerinizde ne kadar MMS hakkınız kaldığını öğrenmek MMS SORGU yazıp 7000'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz. * SMS bilgilendirmeleri son 48 saat içerisindeki kullanımları içermeyebilir.
Vodafone yeni gelenlere ne var?
12 ay boyunca geçerli 5GB hediye! Hediye Çarkında 15GB hediye! Whatsapp, Twitch, PubG Mobile, Discord, Free Fire, League of Legends: Wild Rift, Teamfight Tactics Mobile uygulamalarında geçerli sınırsız internet otomatik olarak yüklenir. Gençler Hediye Çarkını haftada 1 yerine 2 defa çeviriyor.
05425420054 Vodafone numarası mı?
vodafone'un kampanya departmanı numarası. günde 3 kere arıyorlar. sabahın köründe arıyorlar. arıyorlar.
0542 542 00 00 ücretli mi?
Vodafone Faturalı ve Faturasız hatlardan 542'yi ve 0 (542) 542 00 00'ı aramak; varsa tarifede bulunan dakika hakkından düşülmektedir. Dakika kullanım hakkı yok ise, sahip olunan tarifenin yurtiçi görüşme ücreti üzerinden dakika başına ücretlendirme yapılır.