Modoratör
Efsanevi Üye
Vodafone tablete format nasıl atılır?
Vodafone Smart Tab II 10 Fabrika Ayarlarına Alma
- Tabletinizi kapatınız.
- Sesi yükseltme tuşuna basılı tutarken Power tuşuna da basılı tutunuz.
- Factory mode ekranı geldiğinde açılan ekranda sesi kısma tuşu ile clear eMMc seçeneğini seçip Power tuşuna basınız.
Tablet açılmıyor ne yapmalıyım?
Tablet açılmıyor ne yapmalıyım?
1. Tabletim açılmıyor
- Tabletin güç kaynağına bağlı olduğundan emin olun.
- Tablet üzerindeki (Güç ve Ses Arttırma düğmeleri arasında) şarj gösterge lambasının AÇIK olduğunu doğrulayın.
- Güç düğmesine basın.
- Tablet hala çalışmıyorsa,
- Sorun çözülmezse, onarım gerekebilir.
Samsung tablet kapandı açılmıyor ne yapmalıyım?
Cihazlar Android veya diğer işletim sistemleri Bazen ekranlarını açmayı veya aydınlatmayı reddederler, bu nedenle telefonunuz veya tabletiniz büyük olasılıkla bozuk değildir….
- 7.1 Güç düğmesini basılı tutun veya pili çıkarın.
- 7.2 Cihazınızı şarj edin.
- 7.3 Fabrika Ayarlarına Sıfırla.
Donmuş tablet nasıl açılır?
Donmuş tablet nasıl açılır?
Tabletim açılmıyor
- USB kabloları veya kulaklıklar gibi bağlı cihazları çıkarın.
- Tabletin güç kaynağına bağlı olduğundan emin olun.
- Güç düğmesine basın.
- Eğer tablet hala açılmıyorsa, reset (sıfırla) düğmesine düzleştirilmiş bir ataç ile dikkatlice basın.
- Eğer sorun çözülmeze, tamir gerekiyor olabilir.
Dokunmatiği bozuk tablet nasıl düzeltilir?
Tablete Reset Atmak "Dokunmatik çalışmıyor tabletimi kullanamıyorum, ne yapmalıyım?" Nasıl "RESET" atarım? Tabletinizin arkasında bulunan "Reset" veya "R" yazan kısmında bulunan ufak deliğe ince uçlu bir cisimle hafifçe bastırın ve 5 saniye bekleyiniz. Tabletiniz tamamiyle kapanacak ve ardından tekrar açılacaktır.
Reset nasil atilir?
Reset nasil atilir?
Android telefona format atmak için de öncelikle telefonunuzun Ayarlar kısmına girmeniz gerekiyor. Daha sonra "Fabrika Ayarlarına Sıfırla" seçeneğini seçerek telefonunuza çok kolay bir şekilde format atabilirsiniz. Bu işlem sonucunda telefonunuzda bulunan tüm bilgiler silinir.