Son Konular

Volvo artik Cin mi?

Modoratör

Yeni Üye
Credits
0

Volvo artık Çin mi?

Volvo Cars ise 1999'da İsveçli Volvo Group tarafından Ford Motor Company'ye, ardından 2010 yılında Çin'li Geely'ye satılan ve sadece binek araba ve SUV üreten bir otomobil markasıdır.

Volvo Çin mi?

Volvo Car Group (Volvo Cars), Çin'deki Zhejiang Geely Holding (Geely Holding) şirketine aittir. Volvo Cars, şirketin Ford Motor Company tarafından satın alındığı 1999 yılına kadar İsveç Volvo Grubu'nun bir parçasıydı. 2010 yılında ise, Volvo Cars Geely Holding tarafından satın alındı.

Volvonun açılımı nedir?

Volvonun açılımı nedir?
Volvo İskandinav markası. 'Volvo' daha çok ağır iş makineleri üreten İsveç kökenli bir firma. Latince 'volvere' (yuvarlanma) kelimesinin çekimli hali olan 'Volvo' anlam itibariyle 'dönüyorum, yuvarlanıyorum' vs. demek.

Volvo Alman mı?

Dünyanın en sağlam ve en dayanıklı markası olarak anılan Volvo, dünyanın önde gelen TIR, otomobil, otobüs, iş makinesi, endüstriyel motor ve deniz motoru üretimi yapan İsveçli bir firma. Bir de İsveçli Volvo Group tarafından 1999 yılında Ford Motor Company'ye satılan Volvo Cars firması var.

Volvo israilin mi?

Çin otomobil üreticisi Geely, Volvo'yu Amerikan otomotiv devi Ford'dan 1,8 milyar dolara satın alıyor.

Volvo hala sağlam mı?

Volvo hala sağlam mı?
Rahatça söyleyebiliriz ki dünyanın en sağlam arabalarını Volvo yapıyor. Bu sağlam arabalarda İsveç çeliğinin güçlü yapısının etkisi olduğu kadar firma mühendislerinin uzun yıllardır araç güvenliği üzerine yaptığı çalışmalar sonucu ortaya çıkardıkları güvenlik teknolojileri de var.

Volvo araba neden sağlam?

Volvo'nun sağlam olmasının en önemli nedeni, İsveç çeliğinden yapılmış kasa ve dolgulu panel yapısıdır. 2019 yılında yapılan bir ankette 0-3 yaş arası Volvo modellerinin hiç arıza yapmadığı, 3-8 yaş arası modellerin ise yazılım sorunları nedeniyle servise gittiği görüldü.

Volvo adını nereden almıştır?

Volvo adı ise; Latince'de Volvere fiilinin 1. tekil kişiye uyarlanmış hali. Latince'de Volvere kelimesi ise "Yuvarlanmak" anlamına geliyor. Bu doğrultuda Volvo anlamı için "Yuvarlanıyorum" demek mümkün görünüyor.

Volvo simgesi ne anlama gelir?

İsveç markası olan Volvo'nun anlamı kendi dillerinde 'ben yuvarlanıyorum' anlamına geliyor. Markanın amblemi ise Mitolojide bu oklu daire, demir silahlarıyla savaş meydanlarında terör estiren savaş tanrısı Mars'ı simgeliyor.

Volvo hangi ülkeye ait?

Dünya çapında hizmet veren otomobil markaları arasında yer almaktadır. Volvo Hangi Ülkenin Markası? Volvo Cars Kuzey Avrupa ülkelerinden olan İsveç merkezli bir otomobil markasıdır.

Volvo artık Çin mi?
Volvo Cars, 1999 yılında İsveçli Volvo Group tarafından Ford Motor Company'ye ve daha sonra 2010 yılında Çinli Geely'ye satılan bir otomobil markasıdır. Dolayısıyla şu anda Volvo, Çinli Geely Holding şirketine aittir ve binek araçlar ile SUV'lar üretmektedir.

Volvo Çin mi?
Evet, Volvo Car Group (Volvo Cars), Çin'deki Zhejiang Geely Holding (Geely Holding) şirketine aittir. Şirket, 1999'dan önce İsveç Volvo Group'un bir parçası olup 2010 yılında Geely Holding tarafından satın alınmıştır.

Volvonun açılımı nedir?
"Volvo" kelimesi, İngilizce "I roll" (Ben yuvarlanırım) ifadesinden gelir ve Latince "volvere" kelimesinin yani "yuvarlanma" kelimesinin çekimli halidir. İsveç kökenli firma, ağır iş makineleri üreten bir şirket olarak başlamıştır.

Volvo Alman mı?
Hayır, Volvo İsveç merkezli bir firma olup dünyanın önde gelen TIR, otomobil, otobüs, iş makinesi, endüstriyel motor ve deniz motoru üreticilerindendir.

Volvo İsrail'in mi?
Hayır, Volvo'nun sahibi Çinli Geely Holding şirketidir ve Volvo, Amerikan otomotiv devi Ford'dan satın alınmıştır.

Volvo hala sağlam mı?
Evet, Volvo arabaları dünyanın en sağlam ve güvenli araçları arasında yer alır. İsveç çeliğinden üretilen kasaları ve güvenlik teknolojileriyle meşhur olan Volvo, güvenilirliğiyle tanınmaktadır.

Volvo araba neden sağlam?
Volvo'nun sağlamlığının temel nedeni, İsveç çeliğinden yapılan kasa ve dolgulu panel yapısıdır. Ayrıca firma mühendislerinin uzun yıllardır güvenlik üzerine yaptığı çalışmaların ürünü olan güvenlik teknolojileri de Volvo'yu sağlam kılmaktadır.

Volvo adını nereden almıştır?
"Volvo" kelimesi, Latince "Volvere" fiilinin 1. tekil şahıs ek halidir ve "yuvarlanmak" anlamına gelir. Bu nedenle, Volvo adı "yuvarlanıyorum" anlamına gelmektedir.

Volvo'nun simgesi, mitolojide savaş tanrısı Mars'ı simgeleyen bir oklu daire şeklindedir. İsveç'te "ben yuvarlanıyorum" anlamına gelen bir marka olarak, bu sembolün "dönüyorum" veya "hareket halindeyim" şeklinde yorumlanabileceği belirtilmektedir.

Volvo hangi ülkeye ait?
Volvo Cars, İsveç merkezli bir otomobil markasıdır. Kuzey Avrupa'da yer alan İsveç'in bir markası olarak, Volvo dünya çapında hizmet veren tanınmış bir otomobil üreticisidir.

Icra mudurunu kim denetler?

Teknoloji cesitleri nelerdir?

1. Konular

1. 1.282.871
  2. Mesajlar

1. 1.683.738
  3. Kullanıcılar

1. 32.206
  4. Son üye

Geri
Üst Alt