Modoratör
Yeni Üye
Web sitesinin faydaları nelerdir?
Web siteleri, bir tanıtım platformudur. Burada işletmenizi, ürününüzü istediğiniz an istediğiniz kadar tanıtabilir reklam ve tanıtım hizmetlerine istediğiniz gibi müdehale edebilirsiniz. Böylece kim olduğunuzu ve ne iş ile uğraştığınızı en doğru şekilde internet kullanıcıylarıyla paylaşırsınız.
Web Tasarım Editörleri kullanmanın avantajları nelerdir?
Editörlerin Faydaları Nelerdir?
- Daha hızlı bir şekilde kod yazmanızı sağlar.
- Kod tamamlayıcı özellikleri ile unuttuğunuz fonksiyonları size hatırlatır.
- Hata satırlarını bulma konusunda işinizi kolaylaştırır.
- Kullandıkları dosya gösterim mantığı ile projenizdeki tüm dosyaları tek ekrandan hızlıca yönetebilirsiniz.
Özel web sitesi ne demek?
Özel web sitesi ne demek?
Sitenin yönetim paneli ve tasarımı birbiriyle uyumlu hale geldiğinde yayına hazır bir özel site elde ediliyor. Bu anlamda özel web site tasarımı kişiye özel benzersiz bir hizmet olarak tanımlanabilir. Kişiye, kuruma, markaya, girişime özel bir web sitesi tasarımına sahip olmak her zaman daha avantajlıdır.
Dreamweaver gibi kullanabileceğimiz web tasarım editörleri nelerdir?
En çok kullanılan web tasarım programları ise:
- Adobe Dreamweaver. En bilinen web tasarım programlarından birisidir.
- Adobe Fireworks.
- Adobe Photoshop.
- Microsoft Frontpage.
- Freehand.
- Adobe Flash.
- Corel Draw.
- Adobe Illustrator.
Web Tasarım Editörü ileri uygulamalar nedir?
WEB TASARIM EDİTÖRÜNDE İLERİ UYGULAMALAR EĞİTİMİ Web tasarım editöründe ileri uygulamalar eğitimi tamamlandığında CSS dosyalarını düzenleyebilir, JavaScript kodlarını sayfanıza ekleyebilir, SPRY ve form nesnelerini kullanabilir, web sitesini yönetebilir ve internet ortamında erişime açabilirsiniz.
Web sitesi taslağı nasıl oluşturulur?
Web sitesi taslağı nasıl oluşturulur?
Birbirinden farklı yapıda tasarlanan sayfalardan oluşan bir web sitesi tutarsız bir görünüm oluşturur. Web sitesi için bir ana sayfa ve bir iç sayfa tasarımı yapmak uygun olacaktır. Sitede bir tane ana sayfa hazırlandıktan sonra iç sayfalar çoğaltarak hazırlamak tutarlı sayfalar sağlayacaktır.
Web Master nedir ne iş yapar?
Webmaster, bir şahıs ya da şirketin web sitesi ve uygulamalarını yönetmekle sorumludur. Web sitelerinin tasarımı, geliştirilmesi ve bakımını koordine eder. Webmaster, web geliştiricileri ve grafik tasarımcılardan sorumludur.
Kurumsal web sitesi neden önemli?
Web sitesi olan bir firma ürün ve hizmetlerini daha çok kitleye lanse eder. Sergilemek istediği ürün yada hizmet hakkında detaylı bilgiyi halka verir. Sadece çevrenize değil, il bazında hatta başka ülkelere dahi satış yapabilmenize olanak sağlar. Çok kısa sürede kendini amorti ederek işletmenizi kara geçirir.
Web sitesi ne demek?
Web sitesi ne demek?
Web herhangi bir web tarayıcısı aracılığıyla erişim sağlanabilen sayfalardan meydana gelen internetin bir alt kümesi olan World Web'in ortak ismidir. Çok sayıda kişi web kavramının internet sayfası ile aynı kavrama sahip olduğunu varsayar ve bu terimleri birbirlerinin yerlerine kullanır.
Web tasarım neden önemli?
Web tasarımı önemlidir çünkü müşterilerinizin markanızı nasıl algıladığını etkiler. Onlarla ilgili yaptığınız izlenimler, sitenizde kalmasına ve firmanız hakkında bilgi edinmesine veya sitenizden ayrılıp bir rakibe yönelmesine neden olabilir.
Kurumsal web site nasıl olmalı?
Web sitesinin içeriği geniş ve özgün içerik yapısına sahip olmalı ama karmaşık olmamalı Logo ile grafik, yazı ve arka plan renkleri uyumlu olmalı Web sitesinde erişimde problem çıkartmayacak flash ve javascript uygulamaları olmalı Menüler, ziyaretçilerin aradıklarını kolayca bulabilecekleri şekilde tasarlanmalı
Kurumsal web sitesi Nasıl Yapılır?
Kurumsal web sitesi Nasıl Yapılır?
Profesyonel görünen bir kurumsal sitesi kurmanız çok önemli….Kurumsal web sitesi nasıl olmalıdır?
- Sitenin renkleri firmanın kurumsal kimliğini yansıtmalıdır.
- Web sitesinin alan adı şirket adıyla veya sektörüyle ilgili olmalı ve işletmeyi iyi yansıtmalıdır.
- Şirketin logosu web sitesine uygun bir şekilde aktarılmalıdır.
Iyi bir web sitesi yapmak için ne gereklidir?
Siteyi kurarken temel adımlar
- İsim ve alan adı seçimi.
- Alan adı kaydının yapılması
- Barındırma (hosting) kaydının yapılması
- Site tasarımının yapılması
- Site içeriklerinin oluşturulması
- Site görevlerinin belirlenmesi.
- Sitenin pazarlanması
Bu web sitesinin hazırlanma amacı nedir?
Çünkü web sitelerinin hazırlanma amacı, bilgilere başkalarının ulaşmasının sağlanmasıdır. Onun için web sitesi tasarımına başlarken sitede ne yayınlayacağımızı yani içerikleri bilmemiz ve tasarımımızı ona göre yapmamız gerekir. İçerikleri önceden bilmemiz tasarımı hazırlamamızda bize yön verecektir.
İnternet sitesindeki com nedir?
İnternet sitesindeki com nedir?
com : TLD Top Level Domain yani üst seviye alan adı
Web sitesi projesi için ihtiyacımız olan adımlar nelerdir?
Web sitesi proje yönetiminde temel adımlar; üretim öncesi (keşif ve tanımlama), üretim (yapı, web site tasarımı, prototip oluşturma ve test), yayım (web sitesinin hayata geçirilmesi ve tutundurulması) ve yayım sonrası (değerlendirme ve web sitesinin sürdürülmesi) dır.
Web sitesi kurmak ne kadar?
Ortalama rakamlar ise 1.000 Dolar civarında iken özelleştirilmiş, özel sistemler gerekli olduğu için ihtiyaca göre yazılmış bir web sitesinin ortalama maliyeti 20.000₺ ile 25.000₺ civarındadır. Web sitesi açma ücreti için değişen birçok olguyu değerlendirdik.
Web sitesi oluşturma aşamaları nelerdir?
Web sitesi oluşturma aşamaları nelerdir?
Web Sitesi Kurulum Aşamaları
- Adım 1: Önce Karar. Web sitesi yapımına geçmeden önce, web sitenizle ilgili bazı kararlar almanız gerekiyor.
- Adım 2: Host ve Domain(Alan Adı) Temini.
- Adım 3: Web Sitesi Ekleme.
- Adım 4: Web Sitesine İçerik Ekleme.
- Adım 5: Site Analizini ve Optimizasyonunu Yapın.
- Adım 6:Sitenizin Keyfine Çıkarın.