Son Konular

Webhelp nedir ne is yapar?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster

Webhelp nedir ne iş yapar?

Avrupa'nın en büyük dış kaynak hizmet sağlayıcılarından Webhelp, dünya genelinde 51 ülkede 74.000 kişilik güçlü kadrosu ile; çağrı, sosyal ve dijital kanallar üzerinden Müşteri Hizmetleri, Telesatış, Tahsilat, Teknik Destek, Acil Yol Yardım Hizmetleri üzerinde uzmanlaşmış, küresel bir iş süreçleri dış kaynak hizmet …

Çağrı merkezi çalışanı nasıl olunur?

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Olmak İçin Hangi Eğitimi Almak Gerekir?
- Lise mezunu olmak,
- Üniversitelerin ilgili fakültelerinde bulunan İletişim, İşletme, İktisat, Halkla İlişkiler gibi bölümlerinden mezun olmak,
- Tercihen özel eğitimlere katılarak sertifika sahibi olmak.
yaklaşık 6 ay danışmanlık hizmeti ve eğitim verdiğim, paris merkezli, çok uluslu call center hizmeti veren bir şirkettir.
Webhelp ne satıyor?
2018 Avrupa Sektör Lideri Webhelp, dijital, sosyal ve geleneksel sesli iletişim kanalları aracılığıyla "Çok Kanallı İletişim Merkezi, Telesatış, Tahsilat Yönetimi, Sosyal Medya ve Dijital İletişim, Teknik Destek, 7/24 Yol Yardım ve Asistans" gibi hizmetler veren, global bir BPO (iş süreçlerinde dış kaynak kullanımı) …
Çağrı merkezi Elemanı nasıl olmalıdır?
Müşteri Hizmetleri ve Çağrı Merkezi Çalışanları Nasıl Olmalı?
- Müşteri ile Diyalog Kurabilme Yeteneği.
- Ürün Satışı ve Ürün Desteği Konusunda Bilgili.
- Sorun Çözümünün En Hızlı Sürede Gerçekleştirilmesi.
- Teknolojik Bilgi Birikiminin Yeterli Olması
- Çelik Gibi Sinirlere Sahip Olmalıdır.

Çağrı merkezi Belgesi nasıl alınır?

Gerekli evraklarla birlikte kurumumuz Özel Başkent Ata Meslek Edindirme Kurslarına başvurarak Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ya da Üniversite onaylı olan çağrı merkezi elemanı olarak çalışmaya başlayabilirsiniz. Gerekli evraklar: kimlik fotokopisi, diploma fotokopisi, güncel HES kodu.

Webhelp maaşları ne zaman yatıyor?

Kararlaştırılan miktarda maaş, kararlaştırılan tarihte hesabınıza yatar. Webhelp'te Maaşınız Her Zaman Gününde Yatar!
Webhelp olarak Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen e-ticaret firmalarına çok kanallı hizmet sunmaktayız.
Webhelp nasıl bir firma?

Mayis ayinin 10 gunun onemi nedir?

Kimlik dogrulama belgesi nedir?

1. Konular

1. 1.281.195
  2. Mesajlar

1. 1.678.897
  3. Kullanıcılar

1. 31.788
  4. Son üye

Geri
Üst Alt