Son Konular

Whatsapp durumuma ne yazabilirim?

Mersin Forum alisveris merkezi sahibi kim?

Seyir tepesi ne kadar?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
-155

Whatsapp durumuma ne yazabilirim?

En Güzel Whatsapp Durumları Sözleri

Iphone'da durum nasıl yapılır?

Durum özelliği nasıl kullanılır
- WhatsApp'ı açın > DURUM'a dokunun.
- Şu adımları izleyin: Yazılı durum güncellemesi oluşturmak için Metin'e dokunun. Emoji veya GIF eklemek için Emoji'ye, yazı tipi seçmek için T'ye veya arka plan rengi seçmek için Renk'e dokunabilirsiniz.
- Gönder simgesine dokunun.
Durum güncellemeleriniz, ancak telefon numarası telefonunuzun rehberinde kayıtlı olan ve sizin telefon numaranızı kendi rehberine kaydetmiş kişiler tarafından görülebilir.
WP durumu nasıl boş bırakılır?
WhatsApp'ta Hakkımda bölümünü boş bırakamazsınız. Bunu yapmaya çalıştığınızda "Hakkımda boş olamaz" hatası alırsınız. WhatsApp Hakkımda bölümüne nokta dahi olsa bir şey yazmak zorunludur. Eğer amacınız insanların orada bir şey görmemesini sağlamaksa bunu Hakkımda bölümünü gizleyerek de yapabilirsiniz.
WhatsApp durum sözleri nasıl paylaşılır?
Yeni veya eski durum güncellemenizi paylaşmak istediğinize bağlı olarak iki paylaşım seçeneğiniz vardır:
- Yeni durum güncellemesi paylaşma: Durumum altında Paylaş'a ( veya ) dokunun.
- Eski durum güncellemesini paylaşma: iPhone'da Durumum, Android'de ise Durumum'un yanındaki Diğer seçeneğine dokunun.

WhatsApp hakkımda nasıl kapatılır?

WhatsApp "Hakkımda" bölümü tamamen nasıl gizlenir?
- Adım: WhatsApp'ı açın ve sağ üstteki menü simgesine tıklayarak oradan Ayarlar'a girin.
- Adım: Ayarlardan Hesap > Gizlilik bölümüne girin.
- Adım: Şimdi bu kısımda "Hakkımda" seçeneğine dokunun ve bunu "Hiç kimse" olarak ayarlayın.

Instagram hikayesini WhatsApp'ta paylaşma nasıl yapılır?

Şu anda ise kullanıcılar Instagram'ın paylaşım ekranı üzerinden Hikayelerini WhatsApp'ta paylaşabiliyor. Ancak paylaşım ekranı sizi WhatsApp'a yönlendirdiğinde yine de "gönder" tuşuna basmanız gerekiyor.

Geri
Üst Alt