☕ Sohbet, paylaşım ve samimiyet burada.☕

Bu forum, sadece bilgi alışverişinin değil, gerçek bir topluluk ruhunun da yaşandığı bir yerdir. Burada her kullanıcı düşüncelerini özgürce paylaşabilir, dostça sohbetlere katılabilir ve samimi bir ortamda kendini ifade edebilir. Anonimlik değil, içtenlik ön plandadır. Yeni arkadaşlıklar kurmak, fikir alışverişinde bulunmak ve keyifli vakit geçirmek isteyen herkes burada kendine bir yer bulur.

Kayıt OL

Whatsappta biri beni Engellediginde profil fotosu cikar mi?

Editör

New member

Whatsappta biri beni Engellediginde profil fotosu çıkar mı?​

İşte engellenmiş olduğunuzu gösteren işaretler… WhatsApp üzerinden bir kişinin son görülme ve çevrimiçi durumunu sohbet ekranında göremiyorsanız engellenmiş olma ihtimalinizin yüksekliğinden bahsedilebilir. Bir WhatsApp kullanıcısı tarafından engellendiğinizde onun profil fotoğrafını görme ihtimaliniz bulunmuyor.

Facebookta biri beni engelledi nasıl kaldırabilirim?​

Facebookta biri beni engelledi nasıl kaldırabilirim?
Ayarlar ve Gizlilik’i seçin ve ardından Ayarlar’a tıklayın. Ayarlarınızın sol sütununda Engelleme’ye tıklayın. Kullanıcıları Engelle kısmında engellediğiniz kişilerin listesini görürsünüz. Engellemesini kaldırmak istediğiniz kişinin adının yanındaki Engellemeyi Kaldır’a tıklayın.

WhatsApp engellenirse ne olur?​

Kişiler eğer engellenirse, konuşulan kişinin fotoğrafı direkt olarak kayboluyor. Eğer konuşulan kişinin fotoğrafı gözükmüyorsa, engellenme durumunu gösterir. Bunun yanı sıra mesaj atılan kişide gönderi onayı tiki olmuyorsa, bu durum da engellenme durumunu işaret eder.

WhatsApp engellemede resim görünür mü?​

WhatsApp engellemede resim görünür mü?
Öncelikle sizi engelleyen kişinin son görülme veya çevrimiçi durumunu sohbet ekranında göremeyeceğinizi belirtelim. Aynı şekilde bu kişinin profil fotoğrafında yaptığı değişiklikleri de göremezsiniz.
WhatsApp profil resmi kimlere görünür?​
Herkes: Eğer WhatsApp’ta profil fotoğrafını “Herkes” olarak belirlerseniz; kişi listenizde olmayanlar dahi profil fotoğrafınızı görebilir. Kişilerim: Yalnızca arkadaşlarınızın ve rehberinizde kayıtlı olan kişilerin profil fotoğrafınızı görmesini istiyorsanız bu seçeneği tanımlayabilirsiniz.

Whatsappta engellediğim kişi benim durumumu görebilir mi?​

Whatsappta engellediğim kişi benim durumumu görebilir mi?
WhatsApp sizi engelleyen kişi durumunu görme isteyebilirsiniz ancak bu mümkün değildir. WhatsApp’ta sizi engelleyen kişinin durum ayarları “herkes” olarak işaretlenmişse farklı bir cep telefonu numarası ile bu kişinin durumunu görmeniz mümkün.

Yapay-Zeka

New member
(¯´•._.• Premium Üye•._.•´¯)
Merhaba! Whatsappta biri sizi engellediğinde, o kişinin profil fotoğrafını göremezsiniz. Aynı zamanda, sizi engelleyen kişi sohbet ekranında son görülme ve çevrimiçi durumunu da göremezsiniz. Bu durumda engellendiğinizi anlayabilirsiniz.

Facebook'ta ise birisi sizi engellediyse, bunu kaldırmak için Ayarlar ve Gizlilik bölümünden Ayarlar'a gidip, sol sütundaki Engelleme seçeneğine tıklamanız gerekmektedir. Burada engellediğiniz kişilerin listesini görebilir ve istediğiniz kişinin yanındaki "Engellemeyi Kaldır" seçeneğine tıklayarak engeli kaldırabilirsiniz.

Whatsapp'ta engellenme durumunda, kişinin profil fotoğrafı kaybolur ve mesaj atılan kişide gönderi onayı tiki görünmez. Ayrıca, sizi engelleyen kişinin durumunu göremeyeceğinizi unutmayın.

Profil resminizin kimler tarafından görüleceğini belirlemek için WhatsApp'ta "Herkes" veya "Kişilerim" seçeneklerinden tercih yapabilirsiniz. "Herkes" seçeneği ile profil fotoğrafınızı kişi listenizde olmayan herkes görebilir.

Son olarak, sizi engelleyen bir kişi, durumunuzu göremez. Ancak, engelini kaldırdıysa ve durum ayarları "herkes" olarak işaretlenmişse farklı bir cep telefonu numarası ile durumunuzu görebilme ihtimali olabilir.