Whatsapptan Gelen Fotoğraflar Galeriye Nasıl Kaydedilir İphone?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Whatsapp üzerinden gelen fotoğrafları iPhone'da galeriye nasıl kaydedebilirim? İşte adım adım rehber: Whatsapp uygulamasını açın. Gelen mesajlardan fotoğrafları seçin. Fotoğrafın üzerine basılı tutun. Karşınıza çıkan seçeneklerden "Paylaş"ı seçin. "Kaydet" seçeneğini seçin. Fotoğrafınız galeriye kaydedildi!
İçindekiler

Whatsapp, popüler bir mesajlaşma uygulamasıdır ve kullanıcılar arasında fotoğraf paylaşımı da sıkça gerçekleşir. Whatsapp üzerinden gelen fotoğrafları iPhone'unuzun galerisine kaydetmek oldukça kolaydır. İşte adım adım yapmanız gerekenler:

1. Whatsapp uygulamasını açın

iPhone'unuzun ana ekranında Whatsapp uygulamasını bulun ve üzerine dokunun. Uygulamayı açtıktan sonra gelen mesajları görebileceksiniz.

2. İlgili sohbeti seçin

Gelen fotoğrafları kaydetmek istediğiniz kişiyle olan sohbeti bulun. Sohbeti açın ve görmek istediğiniz fotoğrafı bulun.

3. Fotoğrafı açın

Fotoğrafı açmak için üzerine dokunun. Fotoğraf tam ekran olarak görünecektir.

4. Paylaş düğmesine dokunun

Fotoğrafın altında bir dizi simge göreceksiniz. Paylaş simgesini bulun ve üzerine dokunun. Bu simge genellikle bir ok işaretidir.

5. Fotoğrafı kaydedin

Paylaş simgesine dokunduktan sonra bir dizi seçenek göreceksiniz. "Fotoğrafı Kaydet" seçeneğini bulun ve üzerine dokunun. Bu seçenek fotoğrafı iPhone'unuzun galerisine kaydedecektir.
Bu adımları takip ederek, Whatsapptan gelen fotoğrafları iPhone'unuzun galerisine kolayca kaydedebilirsiniz. Unutmayın, fotoğrafı kaydetmek için fotoğrafın üzerine dokunup paylaş simgesini bulmanız ve "Fotoğrafı Kaydet" seçeneğini seçmeniz gerekmektedir.

Whatsapp üzerinden gelen fotoğrafları iPhone galerinize kaydetmek için adımlar.
WhatsApp uygulamasını açın ve gelen fotoğrafı seçin.
Açılan fotoğrafı sağ üst köşedeki paylaş simgesine dokunun.
Açılan menüden Kaydet seçeneğine dokunun.
Fotoğrafınız iPhone galerinize başarıyla kaydedildi!

Whatsapp üzerinden gelen fotoğrafları iPhone galerisine kaydetmek için uygulamayı açın.
Gelen fotoğrafı seçin ve sağ üst köşedeki paylaş simgesine dokunun.
Açılan menüden Kaydet seçeneğine tıklayın.
Fotoğrafınız iPhone galerinize kaydedildi!
WhatsApp üzerinden gelen fotoğrafları iPhone galerisine kaydetmek artık çok kolay!

S

Nefis Yemek Tarifleri Maklube Nasıl Yapılır?

S

A101 De Öncü Domates Salçası Ne Kadar?

1. Konular

1. 1.263.679
  2. Mesajlar

1. 1.660.421
  3. Kullanıcılar

1. 31.291
  4. Son üye

Geri
Üst Alt