Son Konular

WiFi koruma nasil yapilir?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster

WiFi koruma nasıl yapılır?

Evdeki Wi-Fi Bağlantısının Güvenliği İçin 5 Kritik Adım
- WPS Ayarını Kapatın.
- Ağ İsminizi Değiştirin.
- Modem Yönetici Şifrenizi Değiştirin.
- Modem Yönetim Sayfanızın Uzaktan Yönetime Kapalı Olduğuna Emin Olun.
- Diğer Cihaz ve Ağları Göz Ardı Etmeyin.

WiFi ayarları nasıl değiştirilir?

Kablosuz ağı bağlantınızın adını ve şifresini bilmiyorsanız internet sağlayıcısından öğrenin. Giriş yaptıktan sonra menüden "Kablosuz Ağ Ayarları" seçeneğine tıklayın. Buradan "Ağ Şifreleme" bölümüne gidin. Ağ Şifreleme bölümünden wifi adını ve şifresini değiştirebilirsiniz.
1. Reaver. Android için Reaver, aynı zamanda RfA olarak adlandırılan bir Wi-Fi şifre kırıcı hacker programıdır. İstediğiniz zaman etkinleştirilip istediğiniz zaman devre dışı bırakabilen Reaver, WPS PIN'lerine karşı saldırmakla birlikte, WPA/WPA 2 şifreleme sistemlerini çözmektedir.
WiFi koruması ne demek?
Kablosuz ağ (WiFi) güvenliği, kısaca, siber suçluların çevrimiçi ortamlarda kullandığınız verilere (bunlar sizin veya müşterilerinizin kredi kartı bilgileri, biyometrik veriler, oylama bilgileri veya internet erişimi olan bir bilgisayarda bulunan herhangi veriler olabilir) erişmesini engellemek için alınan önlemlerin …
WPS düğmesi nasıl kullanılır?
Modeminiz modeline göre bu düğmeye bir kez basmanız veya birkaç saniye basılı tutmanız gerekebilir. Ardından kablosuz ağa bağlanmak istediğiniz bilgisayarınız, telefonunuz ya da tabletinizle istediğiniz ağı seçip şifre girmeden bağlanabilirsiniz. Bir diğer yöntem ise NFC özelliği sayesinde kullanılıyor.

Herkese açık Wi-Fi nasıl kapatılır?

Paylaşımı Kapatın İşletim sisteminize bağlı olarak paylaşımı sistem tercihlerinden veya Denetim Masası'ndan kapatabilir veya yeni ve güvenli olmayan bir ağa ilk kez bağlandığınızda "Halka Açık" seçeneğini seçerek Windows'un paylaşımı sizin için kapatmasına izin verebilirsiniz.

Cloudflare guvenli mi?

Mayis ayinin 10 gunun onemi nedir?

1. Konular

1. 1.280.956
  2. Mesajlar

1. 1.678.190
  3. Kullanıcılar

1. 31.727
  4. Son üye

Geri
Üst Alt