<
- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Meslek
- Webmaster
Windows 10 21H2 hangi sürüm?
Bu güncelleştirme Windows Update'ten otomatik olarak indirilip yüklenir. Güncelleştirme, 21H2 sürümü Windows 10 Özellik Güncelleştirmesi olarak adlandırılmıştır. Bu güncelleştirme yalnızca diğer sürüm kanalları aracılığıyla kullanılabilir.
Windows 10 21H2 Güncellemesi Nasıl Yapılır?
Windows Update aracılığıyla Windows 10 sürüm 21H2'yi yükleyin.
- basın Windows tuş yazın ve ayarlar uygulamasını açın. Ayarlar uygulamasını açın.
- Oradan tıklayın update and security.
- Daha sonra, üzerine tıklayın Windows Update sol taraftaki bölmede, ardından check for updates.
- Daha sonra, tıklayın Restart Now button.
Windows 10 desteği ne zaman sona erecek?
Microsoft, Windows 10'a desteğini 14 Ekim 2025 tarihine kadar sürdürmeyi taahhüt etmiştir.
KB4023057 nedir?
KB4023057: Hizmet bileşenleri Windows Update güncelleştirmesi.
Yeni sürümün çok küçük bir güncelleme olduğu ve pek çok kullanıcının sorun bildirmediği göz önüne alındığında, Windows 10 2004 veya daha yüksek bir sürümü çalıştıran bir bilgisayarınız varsa, 21H2 sürümünü minimum riskle veya sıfır riskle kurabileceğinizi varsaymak güvenlidir.
Windows 10 21H2 ne zaman çıktı?
Yeni Windows 10 güncellemesi neden önemli? Microsoft, geçtiğimiz yılın Kasım ayında duyurulan Windows 10 sürüm 21H2'nin artık daha fazla kullanıcı tarafından test edilebileceğini söyledi. Şirket, Windows 10 Kasım 2021 güncellemesini alan herkesin zaman kaybetmeden yüklemesini öneriyor.
21H2 Güncellemesi Nasıl Yapılır?
İlk olarak, PC'niz için 21H2 sürümünün mevcut olup olmadığını görmek için Windows Update'i kontrol edin. git Start > Settings > Update & Security > Windows Update ve tıklayın Check for Updates. Varsa, bir mesaj görürsünüz, Feature Update to Windows 10, version 21H2, hazır. Tıkla Download and Install.
Windows 10 kaç yılına kadar?
Microsoft'un işletim sistemi Windows 10'un tarihe karışacağı tarih belli oldu. ABD'li şirket, 2015 yılının temmuz ayında kullanıma sunduğu işletim sistemi Windows 10 için sunduğu desteği 14 Ekim 2025 tarihinde sona erdireceğini duyurdu.
Windows 10 Kaç yıl?
Microsoft, Windows 10'u yayınladığı tarihten itibaren 10 yıl süresince yeni işletim sistemine ömür biçti. Yeni nesil işetim sistemi Windows 10 artık iki haftadan kısa bir süre sonra tüm dünya için kullanıma sunulacak.
KB5001716 nedir?
KB5001716: Güncelleştirme Windows bileşenleri için güncelleştirme.
Windows 10'un bazı sürümleri artık güncelleme almıyor olsa da, Windows 10 Pro'nun hala canlı olduğunu söylemek mümkün. Kullanıcıları Windows 11'e çekmek isteyen Microsoft, aynı zamanda Windows 10 versiyon 21H2 (Windows 10 Kasım 2021 Güncellemesi) sürümünü milyonlarca bilgisayara dağıttı.
Windows 10 sürüm 21H2 özellik güncelleştirmesi nedir?
Windows 10 Kasım 2021 (21H2) Güncellemesi, devam eden Windows 10 desteğinin bir parçası olarak kullanıma sunulmaya başlandı. Microsoft, bu güncellemeyle birlikte üretkenlik, yönetim ve güvenliğe odaklanıyor. Özellikle bu güncellemenin kademeli olarak yayınlandığını belirtelim.
Sürüm 21H2 nedir?
Windows 10 sürüm 21H2 ile gelen en önemli yenilik; Windows 10'un Linux için Windows çekirdeğinde GPU hesaplamasını desteklemesi oldu. Diğer eklenen özellikler ise şöyle: Gelişmiş Wi-Fi güvenliği için WPA3 H2E standartları desteği eklendi.
Windows 10 Bitiyor Mu?
Teknoloji devi tarafından alınan karara göre 14 Ekim 2025 tarihinde Windows 10'a sağlanan destek sona erecek. Bu gelişme, popüler işletim sisteminin Home, Pro, Enterprise ve Educations sürümlerini kapsıyor.
Windows 10 bedava mı?
Windows 10 işletim sistemine ücretsiz yükseltme işlemleri 31 Aralık 2017 tarihinde sona ermiş bulunmaktadır. Bu sebepten dolayı önceki bir Windows sürümünden, Windows 10'a ücretsiz yükseltme gerçekleştirmek imkansızdır. Windows 10 işletim sistemini kullanabilmeniz için Microsoft Store üzerinden satın almalısınız.